Nervosul Laurențiu Reghecampf i-a atacat pe oficialii FRF și LPF: ”Oamenii ăștia trebuie să gândească și să ia decizii pentru a crește performanța”

Ștefănescu Dragoș / 27.05.2022, 23:34
Nervosul Laurențiu Reghecampf i-a atacat pe oficialii FRF și LPF: ”Oamenii ăștia trebuie să gândească și să ia decizii pentru a crește performanța”

Vineri seară, Universitatea Craiova și FC Botoșani s-au înfruntat în barajul pentru Conference League. Oltenii au câștigat cu 2-0 și vor juca în preliminariile competiției. La finalul partidei, Laurențiu Reghecampf a lansat un atac dur la adresa celor de la FRF și LPF. Tehnicianul consideră inutilă disputarea unui asemenea baraj, între două echipe total diferite din punct de vedere valoric.

Laurențiu Reghecampf, atac dur la FRF și LPF. Tehnicianul contestă regulile impuse de oficialii fotbalului românesc

Vineri seară, Universitatea Craiova a primit vizita celor de la FC Botoșani în barajul pentru accederea în preliminariile Conference League. Oltenii au dominat partida și s-au impus cu scorul de 2-0.

În ciuda victoriei obținute de echipa sa, Laurențiu Reghecampf a fost extrem de supărat la finalul partidei. Tehnicianul a criticat în termeni duri regula conform căreia echipa sa a trebuit să joace barajul cu FC Botoșani, echipă de pe locul 8. Reghecampf a trimis câteva săgeți către FRF și LPF, foruri ce ar trebui să conceapă reguli care să ajute la creșterea performanțelor în fotbalul românesc.

Anul acesta ni s-a întâmplat nouă, la anul poate altora. O echipă ce joaca 40 de meciuri trebuie să joace acest baraj. Nu este normal! Noi am terminat pe locul 3 și a trebuit să jucăm cu o echipă care joacă cu Clinceni, cu Mediaș. Nu mi se pare deloc ok. Sunt cumva antrenorul echipei naționale?! Nu! Sunt atrenorul Universității Craiova.

Anul acesta am fost noi dar la anul poate fi altă echipă. Se poate pierde tot într-un singur meci. La ce ajută o echipă de pe locul 8, care nu are bani să joace în cupele europene?! Ok pune-mă să joc cu echipa de pe locul 4. Cu o echipă care își dorește să meargă în cupele europene. Pentru mine a fost un stres mare și fără rost. În fotbal se poate întâmpla orice.

Muncim un an de zile, avem de îndeplinit un obiectiv și ajungem la finalul campionatului să jucăm un asemenea meci. Le dai posibilitatea unor echipe să joace în cupele europene, iar ele nu au bani pentru așa ceva.

Oamenii de la FRF si de la Ligă trebuie să ia niște decizii clare care să ajute să se facă performanțe. Să iei șansa unei echipe ca Universitatea Craiova de a juca în cupele europene în favoarea unei echipe precum  FC Botoșani nu este corect.

Trebuie să ne gândim să aducem câțiva jucători care să aducă un plus la ce avem acum” a declarat Laurențiu Reghecampf.

Laurențiu Reghecampf nu se gândește să plece de la Craiova

Ratarea obiectivelor în acest sezon a adus nemulțumirea la Universitatea Craiova. În această situație s-a vorbit în ultima perioadă despre o posibilă plecare a lui Laurenșiu Reghecampf din Bănie.

Tehnicianul a vorbit recent despre relația pe care o are cu Mihai Rotaru și a explicat că nu se gândește momentan la plecare.

La noi lucrurile sunt foarte clare. Mai am contract un an de zile. Lucrurile sunt foarte bine definite în contract atât din partea mea, cât şi din cealaltă parte.

Relaţia mea cu Mihai Rotaru este una foarte bună, cu preşedintele şi cu toţi membrii staff-ului. Nu există nicio discuţie în momentul de faţă, nu au fost şi nici nu vor fi. Când unul dintre noi are un alt drum, este foarte simplu, este stipulat în contract, ne dăm mâna şi rămânem prieteni”, a spus recent Laurențiu Reghecampf.