Nevasta lui Cristi Borcea, prinsă când vorbea cu amantul. Gurile rele spun că soțul său de la acea vreme ar fi lovit-o

Catinca Giosanu 10.02.2023, 14:46
Nevasta lui Cristi Borcea, prinsă când vorbea cu amantul. Gurile rele spun că soțul său de la acea vreme ar fi lovit-o

Soția lui Cristi Borcea, Valentina, ascunde un secret ce i-a uimit pe fanii săi. Fostul top model i-a fost amantă celebrului milionar înainte să se căsătorească cu acesta. Ea ar fi fost prinsă de fostul partener în timp ce vorbea cu dinamovistul la telefon. Bărbatul nu a avut milă de blondină. Apropiații lor povestesc că soțul ei de atunci ar fi lovit-o când a descoperit că îl trișează cu afaceristul român.

Valentina Pelinel, prinsă când vorbea cu amantul

În urmă cu zece ani, Cristian Boureanu și Valentina Pelinel formau un cuplu ce părea imposbil de destrămat. Lucrurile au luat o întorsătură incredibilă după ce fostului șef al lui Dinamo i s-au aprins călcâiele după Valentina.

Cei doi foști soți se afișau peste tot împreună și erau mereu numai un zâmbet. Iubirea lor părea că este veșnică, iar oamenii aveau impresia că nimeni nu va putea interveni vreodată între ei.

O vorbă din popor spune că niciodată nu trebuie să spunem niciodată. Ei bine, proverbul s-a aplicat și în cazul Valentinei Pelinel.

A lovit-o Boureanu pe soția lui Cristi Borcea?

De-a lungul timpului, au circulat zvonuri potrivit cărora Valentina Pelinel îi trimitea lui Cristi Borcea fotografii care o surprind în ipostaze sexy, în care apărea, uneori, aproape goală. Acest lucru s-ar fi întâmplat mai ales atunci când omul de afaceri se afla în spatele gratiilor. Așa îi întreținea blondina pasiunea lui Borcea, conform presei centrale.

Într-un final, Cristian Boureanu și-a dat seama că Valentina îl înșeală. Fostul politician a divorțat după doar șapte ani de mariaj.

Prietenii l-au dat de gol

Valentina Pelinel a avut un accident pe pârtia de ski la sfârșitul anului 2013. În presă s-a scris că în vacanța aceea la munte, cei doi foști soti s-au certat cumplit. Totul, după ce fostul ei soț a surprins-o în timp ce făcea schimb de mesaje cu Cristi Borcea.

Cei de la Cancan.ro titrează că este posibil ca Boureanu să îi fi dat o palmă când a descoperit că partenera sa îl trișează.

În acea vacanță, Valentina a stat izolată, tot timpul era cu telefonul în mână. Și la masă se asigura că stă într-un alt colț față de Cristian Boureanu. La un moment dat, el s-a dus dupa ea și a găsit-o vorbind prin mesaje.

Pelinel nu a mai avut cum să mai nege că vorbea cu Cristi Borcea. Se spune ca el i-ar fi dat și o palma atunci, și-ar fi pierdut controlul. Boureanu a suferit enorm, mai ales că și prima soție l-a înșelat. De atunci, el nu a mai vrut să audă de Valentina, dar nu a spus nimănui ce s-a întâmplat de rușine.”, a declarat un apropiat al celor doi, potrivit sursei citate.

Boureanu a iertat-o de mult pe Valentina

Cristian Boureanu a recunoscut în cadrul unui podcast că a aflat destul de târziu că Valentina este implică într-o altă relație și că la acel moment chiar nu îl mai interesa de ea.

Până la urmă toți greșim. Pe Valentina am iertat-o. Nu am știut ce s-a întâmplat. Am aflat mai târziu că ei de prin 2011 au început să aibă o relație. Nu mă mai interesa.”, a spus Cristian Boureanu, în podcastul lui Cătălin Măruță.

Urmăriți Playsport.ro și pe