Nicolae Badea, atac la Iuliu Mureșan: „Vă amintiți cum a spus, nu?!” Prima reacție după scandalul de la Dinamo

Robert Zanfir / 11.02.2022, 16:38
Nicolae Badea, atac la Iuliu Mureșan: „Vă amintiți cum a spus, nu?!” Prima reacție după scandalul de la Dinamo

Nicolae Badea dă de înțeles că zilele lui Iuliu Mureșan la Dinamo sunt numărate. Playsport a anunțat în exclusivitate că administratorul special va fi îndepărtat, dar convocarea Adunării Generale a Acționarilor a fost amânată.

Dinamo rămâne perfect plasată între Circul de Stat și Spitalul de Urgență, după cum a descris clubul Nicolae Badea, cu ani în urmă. Roș-albii au fost umiliți de Universitatea Craiova, 1-6, în runda 25 a Ligii 1. Partida, la care nu a asistat Iuliu Mureșan, a provocat furia fanilor, care l-au vrut plecate pe fostul șef de la CFR Cluj. Playsport a vorbit în exclusivitate despre intențiile factorilor de decizie din club.

Nicolae Badea, atac la Iuliu Mureșan: „Vă amintiți cum a spus, nu?!” Prima reacție după scandalul de la Dinamo

Totuși, Adunarea Generală a Acționarilor a fost amânată, iar Iuliu Mureșan rămâne pe poziții, pentru moment. Nicolae Badea crede că este timpul unei clarificări. Finanțatorul din umbră al clubului lansează un atac subtil la Iuliu Mureșan.

„(n.r. Iuliu Mureșan a plecat?) Nu știu dacă a plecat. Habar nu am. N-am vorbit cu dumnealui. Nu se poate stabili un înlocuitor. Adunarea Generală are o procedură, are un convocator. Trebuie să fie prezenți acționarii, pentru că administratorul special este numit de Adunarea Generală. Administratorul judiciar poate prelua și atribuțiile administratorului special. Dar până la decizia Adunării Generale nu-l împiedică nimeni pe domnul Mureșan să-și desfășoare activitatea la club.

(n.r. S-a greșit cu demiterea lui Mircea Rednic în luna decembrie?) Nu știu, așa cum a spus și domnul Mureșan, eu nu pot să fiu decât cel mult un consultant. Vă amințiți, nu? Așa cum am spus, n-am fost parte nici la îndepărtarea lui Mircea Rednic. Nu că n-am fost parte, dar nici măcar n-am știut. Am aflat de la dumneavoastră.

După cum bine știți, în formula după care funcționează Dinamo acum, responsabilitatea este a administratorului special și a administratorului judiciar, iar ca instituție operațională este Comitetul Creditorilor, unde Asociația Peluza Cătălin Hîldan Dinamo este președinte”, a declarat Nicolae Badea pentru GSP.

Relațiile dintre Nicolae Badea și Iuliu Mureșan s-au răcit iremediabil în iarnă. Atunci, administratorul special a decis îndepărtarea lui Mircea Rednic fără să se consulte cu miliardarul de la Computerland.

Adus în locul lui Rednic, Flavius Stoican nu a schimbat cu nimic situația de la echipă.

Dinamo a pierdut toate meciurile din 2022, 1-2 cu FC Argeș, 0-3 cu FCSB, 0-4 cu FC Botoșani și 1-6 cu Universitatea Craiova.

Mircea Rednic, primul interviu după ce a fost dat afară de la Dinamo: S-a văzut cine e laș!

Contactat de PlaySport.ro, Mircea Rednic a acceptat să vorbească în primul interviu oferit după demiterea sa de la Dinamo.

Acum o să-i las pe ei să vorbească, să facă și vedem pe urmă. Lumea o să-mi dea dreptate. Nu vreau să comentez în plus, au meci greu azi (n.r. joi Dinamo întâlnește Universitatea Craiova) săptămâna e grea și nu e momentul.

Te rog să discutăm strict de subiectul ăsta! Eu, când o să ies, o s-o fac cu argumente, nu cu povești, cu liste și alte chestiuni. Dacă nu au vrut să meargă pe mâna mea și au ales să meargă pe mâna jucătorilor care acum le-au întors spatele, e treaba lor. Uite că s-a văzut cine e laș!
Mircea Rednic, într-un interviu în exclusivitate pentru Playsport