Nicolae Dică a desemnat jucătorul care va purta numărul 10, în locul lui Tănase

Ștefănescu Dragoș / 29.07.2022, 00:34
Nicolae Dică a desemnat jucătorul care va purta numărul 10, în locul lui Tănase

Joi seară, FCSB a primit vizita celor de la Saburtalo în returul din turul doi preliminar Conference League. Echipa lui Nicolae Dică s-a impus cu emoții, scor 4-2, și a obținut calificarea în turul următor. După meci, Gigi Becali a anunțat care este jucătorul ales de Nicolae Dică să poarte numărul 10 la FCSB.

Nicolae Dică a ales noul decar de la FCSB după plecarea lui Tănase

Joi seară, FCSB a primit vizita celor de la Saburtalo în returul din turul doi preliminar Conference League. Formația roș-albastră a câștigat cu emoții meciul, scor 4-2. În urma acestui succes, FCSB s-a calificat în turul următor.

La finalul partidei de pe Arena Națională, Gigi Becali a făcut o analiză a jocului echipei sale și a anunțat schimbările ce vor urma. Latifundiarul din Pipera susține că Nicolae Dică a ales deja jucătorul care va purta numărul 10 la FCSB după plecarea lui Florin Tănase. Alesul tehnicianului este Octavian Popescu, pe care îl vede liderul incontestabil al echipei.

Tavi Popescu a avut o pasă de gol și o bară. Normal că mă aștept mult mai mult de la el. Păi, dacă e căpitan? Stai să vezi, că la Craiova o să apară cu numărul 10….Să știți, că Dică a fost cu ideea. Mie nu mi-a dat prin cap. Eu când mă iau de jucători, e o strategie. Îi critic la televizor ca să îi deștept” a declarat Gigi Becali la Digi Sport.

Gigi Becali e bucuros că transferul lui Tănase s-a concretizat

Gigi Becali a vorbit și pe marginea transferului lui Florin Tănase în China. Latifundiarul din Pipera a subliniat că este foarte bucuros că mutarea s-a realizat, scăpând astfel de plata unui salariu extrem de mare. În plus, Becali i-a trasat și obiectivele lui Nicolae Dică. Tehnicianul are misiunea să o mențină pe FCSB la cel mult 3 puncte în spatele rivalilor de la CFR Cluj și Universitatea Craiova.

M-am bucurat că am scăpat de salariul lui Tănase. Am buget de vreo 10 milioane de euro. Să vedem cu Olaru. Era un chin salariul de 40.000 de euro pe lună…. Așa, am încasat și 3 milioane de euro pe el.

Dică trebuie să fie la maxim 3 puncte față de CFR Cluj și CSU Craiova. Să fie acolo, în cărți. Craiova lui Mititelu s-ar putea să fie mai bună ca a lui Rotaru”, a declarat Becali.

Când revine Gigi Becali pe stadion. Finanțatorul FCSB a dezvăluit momentul

Gigi Becali a vorbit și despre momentul în care va reveni pe stadion la meciurile FCSB-ului. Latifundiarul a explicat că acest lucru se va întâmpla dacă echipa sa se va califica în grupele Conference League. În plus, Becali a recunoscut meritul lui Nicolae Dică pentru modul în care fotbaliștii au abordat meciul cu Saburtalo.

E meritul lui Dică pentru cum s-au motivat. Acum nu mai aveți ce să comentați să face Becali schimbările. Becali nu le mai face. Dacă am zis că nu le mai fac, nu le mai fac. Ca să vin pe stadion, ar trebui să intru în grupe”, a spus Becali.