Nimeni nu înțelege ce se întâmplă cu Lionel Messi. Prestația argentinianului, mult sub așteptările fanilor

Giosanu Catinca / 05.12.2021, 09:31
Nimeni nu înțelege ce se întâmplă cu Lionel Messi. Prestația argentinianului, mult sub așteptările fanilor

PSG s-a întâlnit sâmbătă seară cu Lens, într-un meci al etapei a 17-a din Ligue 1. Formația lui Lionel Messi a obţinut doar un rezultat de egalitate, iar prestația argentinianului a fost mult sub așteptările fanilor. Mulți se întreabă ce se întâmplă cu câștigătorul Balonului de Aur. Acesta pare că nu se regăsește pe terenul de fotbal.

Echipa lui Messi a obţinut doar un punct în meciul cu Lens

PSG a remizat cu Lens în etapa a 17-a din Ligue 1, scor 1-1. Wijnaldum a fost cel care și-a salvat echipa, marcând golul de onoare în minutul 90+2. A fost ajutat de Kylian Mbappe, care i-a dat pasa decisivă.

Parizienii au avut un joc foarte slab până în minutul 90+2, când a marcat prin Wijnaldum. Mbappe a centrat perfect, iar mijlocașul olandez l-a salvat pe Pochettino.

Lionel Messi, care a fost integralist, nu a reușit să înscrie, dar a lovit bara porții adverse în prima repriză. Argentinianul a oferit mai multe pase decisive pentru colegii săi, însă aceștia nu au reușit să bage mingea în poartă.

Cifre îngrijorătoare pentru Lionel Messi la PSG

Prestația câștigătorului Balonului de Aur în 2021 a fost mult sub așteptări. Cotidianul L’Equipe l-a notat pe argentinian cu 4, cea mai mică notă. Navas, Danilo și Paredes sunt ceilalți trei fotbaliști care au obținut același punctaj. Cel mai bun om al meciului a fost Kimpembe, notat cu 7.

Mulți sunt de părere că Messi nici măcar nu merita să primească Balonul de Aur.

O să apară tot felul de discuții pentru că n-avem un criteriu clar. N-ai o grilă, pentru că, dacă Modric a câștigat Balonul de Aur, l-aș pune în aceeași categorie și pe Jorginho. Nu pentru că am spus eu că ar trebui să câștige Jorginho. Dar dacă i s-a dat lui Modric, când a câștigat Champions League și a ieșit vicecampion mondial, normal ar fi fost să câștige Jorginho, campion mondial cu Italia și câștigător de Champions League cu Chelsea. Când n-ai un criteriu, există loc de interpretare.

În sezonul trecut, era un câștigător detașat, Lewandowski. Nimeni nu avea nicio problemă dacă se dădea anul trecut. În acest sezon, dacă luăm în calcul ce a câștigat fiecare, între Messi și Lewandowski, înclin spre Messi. Nu știm dacă performanțele din Champions League contează cel mai mult. Ar trebui să fie o comisie tehnică, să decidă. În ancheta FIFA o să câștige Lewandowski, sunt sigur.”, a spus Ilie Dumitrescu la emisiunea Fotbal European.

În orice caz, PSG are un avantaj confortabil în fruntea Ligue 1. Are 42 de puncte și este la 13 puncte distanță de Marseille, care are un meci mai puțin. În următorul meci din campionat, parizienii vor avea un test mult mai dificil, ”acasă”, cu AS Monaco.