Noi propuneri pentru Gigi Becali la FCSB. Cine sunt fotbaliștii oferiți patronului echipei

Ioan Valentin Oprea 07.06.2023, 16:26
Noi propuneri pentru Gigi Becali la FCSB. Cine sunt fotbaliștii oferiți patronului echipei

FCSB continuă căutările pentru a-şi întări axul central al defensivei, după plecările lui Iulian Cristea şi a estonului Joonas Tamm. În afară de Vlad Chiricheş, trupa roş-albastră mai are în vederi încă doi fundaşi din străinătate.

Impresarul Zvonko Milojkovic, omul care l-a adus, în trecut, la FCSB pe Bogdan Planici, i-a propus lui Gigi Becali, conform GSP, două nume: Saşa Ivkovic şi Aleksandar Vukotic. Ambii sunt originari din Serbia şi şi-au trecut în CV apariţii în mai multe campionate europene.

Ivkovic, în vârstă de 30 de ani, a evoluat ultima oară în Emitatele Arabe Unite, la formaţia Bani Yas. Potrivit site-ului de specialitate transfermarkt.de, fundaşul central este cotat la două milioane şi jumătate de euro. Cele mai importante echipe pentre care a evoluat Ivkovic, de-a lungul carierei sale, sunt Partizan Belgrad şi Maribor.

Vukotic a petrecut cinci ani în Belgia

De partea cealaltă, Aleksandar Vukotic şi-a făcut un nume în fotbalul belgian. În ultimii cinci ani, apărărtorul de 27 de ani a îmbrăcat tricoul celor de la Beveren. Înainte de experienţa belgiană, Vukotic a jucat în prima ligă din Bosnia şi din Serbia. Transfermakt.de în evaluzează pe acesta la 400.000 de euro.

După ce Becali i-a pus pe liber pe Cristea şi Tamm, FCSB a mai rămas cu un singur stopper în lot, Dawa. Oficialii vicecampioanei României se află, de mai multe zile, în discuţii cu Chiricheş, dar fotbalitstul lui Cremonese întârzie să dea un răspuns. Conform surselor Playsport, Becali i-a fixat un ultimatum lui Chiricheş şi aşteaptă o hotărâre finală a acestuia până în data de 7 iunie.

Alături de Chiricheş, pe lista priorităţilor de la FCSB se mai află atacantul lui FC Argeş, Arnold Garita, şi fostul mijlocaş central al CFR-ului, Damjan Djokovic. Discuţiile cu Djokovic au intrat, pentru moment, în impas. Becali i-a pus pe masă acestuia un salariu din 15.000 de euro, dar croatul a plusat la negocieri.

Urmăriți Playsport.ro și pe