Noi transferuri pe axa FCSB – FC Botoșani? Valeriu Iftime a recunoscut. EXCLUSIV

Iosif Pintilie 09.03.2023, 16:28
Noi transferuri pe axa FCSB – FC Botoșani? Valeriu Iftime a recunoscut. EXCLUSIV

De mulți ani, vocile din fotbalul românesc vorbesc despre anumite legături între echipe. Se zvonește că există o alianță între CFR Cluj și Sepsi OSK, așa cum se discută despre o oarecare colaborare între FCSB și FC Botoșani.

Playsport a luat legătura cu Valeriu Iftime, patronul de la FC Botoșani. Acesta ne-a mărturisit că apreciază doi jucători de la FCSB, dar nu crede că îi poate transfera.

Jucătorii de la FCSB pe care a pus ochii Iftime

Valeriu Iftime se gândește la doi jucători de la FCSB. Denis Haruț și Răzvan Oaidă nu mai sunt printre numele importante de la FCSB, astfel că cei doi ar putea să schimbe echipa în vară.

Iftime recunoaște că cei doi sunt jucători interesanți, însă nu crede că îi poate aduce la echipa sa, în vară.

”(n.r. Haruț și Oaidă sunt printre favoriții dumneavoastră?) Asta e adevrărat, doar că nu pot să spun dacă vreunul din ăștia poate veni la mine. Adică nu pot să spun că voi încerca să îi aduc”, a spus Valeriu Iftime, în exclusivitate pentru Playsport.

În același timp, Iftime recunoaște că nici în sens invers nu există oferte. Patronul moldav se plânge de faptul că jucătorii săi își pierd concentrarea, atunci când sunt ofertați de echipe mai mari.

”Nu, deocamdată nu avem discuții. Ar fi culmea să mă anunțați că sunt oferte. Orice jucător care are informația că poate să plece de la mine pățește ceva. Cred că ceva se întâmplă în interiorul lui, în mintea lui. De fiecare dată când un jucător a avut oferte, nu a mai avut același randament.

Nu am discuții acum. Eu încerc să fiu deschis cât de mult pot. Dar dacă ar pleca vreunul, ar pleca pe bani”, ne-a mai spus Valeriu Iftime.

Urmăriți Playsport.ro și pe