Nota uriaşă achitată la celebrul restaurant al vedetelor din fotbalul mondial! Cât au ajuns să scoată de buzunar pentru o masă obişnuită

George Drafta 19.11.2022, 07:34
Nota uriaşă achitată la celebrul restaurant al vedetelor din fotbalul mondial! Cât au ajuns să scoată de buzunar pentru o masă obişnuită

Salt Bae este cunoscut în toată lumea drept cheful preferat al vedetelor.

La restaurantul pe care îl deţine în metropola din Emiratele Arabe Unite, acesta este vizitat mereu şi de cei mai iubiţi fotbalişti ai planetei. I-au călcat pragul în trecut inclusiv Lionel Messi şi Cristiano Ronaldo. Care nu s-au ferit să se ospăteze pe cinste şi să asiste la spectacolul pregătit de fiecare dată de Nusret.

Nota uriaşă achitată la celebrul restaurant al vedetelor din fotbalul mondial

Însă cu siguranță că cele mai mari nume ale sportului rege nu au putut să depășească suma astronomică plătită recent la restaurantul turcului din Abu Dhabi. Astfel, pentru o seară petrecută în localul respectiv un client a achitat nu mai puţin de 161.113 euro! O sumă cu care un bucureștean achiziționează un apartament cu trei camere într-o zonă bine cotată a Capitalei.

Cei de la Marca „au aflat de întâmplare” de pe contul de socializare a lui Nusret, acolo unde acesta a postat nota de plată considerată de jurnaliștii spanioli „scandaloasă” şi „halucinantă”. Totuși, trebuie precizat că la masă s-au aflat 14 persoane. Probabil că mulți se întreabă cum se poate ajunge totuși la asemenea cifre.

Însă dacă ne uităm pe nota de plată vom observa că preturile unor produse sunt de-a dreptul astronomice. O sticlă de apă plată costă aproximativ 11 euro, în timp ce pentru o porție de cartofi prăjiți au fost achitați 45 de euro. Probabil că oamenii de dare de mână nu s-au uitat la preturile din meniu, dar cu siguranță că nu s-au gândit în niciun moment că suma va fi atît de mare.

Aşa arată nota de plată achitată la resturantul lui Nusret
Aşa arată nota de plată achitată la resturantul lui Nusret

„Notă” proastă pentru indiscreţie

Reacţiile nu au întârziat să apară. Unul dintre internauţi s-a arătat deranjat că acest „detaliu” a devenit public.

„Chiar nu cred că acesta este un mod foarte inteligent de a prezenta restaurantul, prețurile și stilul de viață al acestui om. Cu toate acestea, acest tip de postare, sincer, face ca majoritatea masivă a oamenilor din întreaga lume să fie deranjați și să nu fie atrași să viziteze niciunul dintre restaurantele care poate se află în orașul lor sau într-o destinație pe care o vizitează”, a fost comentariul din online.

Salt Bae a devenit cunoscut pentru modul inedit în care sărează carnea. Bărbatul presară din vârful degetelor în antebraț și apoi totul cade în vasul în care se află preparatele.

„Sunt fiul unui miner. Mama și tata sunt analfabeți. Nu am mers la școală din cauza dificultăților financiare. Am început să lucrez ca ajutor de măcelar de la vârsta de 14 ani. Prelucrarea cărnii a devenit pasiunea mea”, spunea în urmă cu ceva vreme Salt Bae, pentru jurnaliștii din Turcia.