Noua achiziție a lui Dinamo vine în această noapte! Cine este fotbalistul care va încerca să-l convingă pe Flavius Stoican

Bădulescu Silvian 13.01.2022, 23:11
Noua achiziție a lui Dinamo vine în această noapte! Cine este fotbalistul care va încerca să-l convingă pe Flavius Stoican

Dinamo București este aproape să bifeze al patrulea transfer din această iarnă. După aducerile lui Patriche, Tomozei și Jovanovic, dinamoviștii urmează să-l legitimeze și pe Balhazar Pierret, mijlocaș central francez. „Câinii roșii” au fost refuzați, pe rând, de Qaka, Rodriguez și Cascini.

Vine să-și facă un nume în România

Fotbalistul francez a evoluat ultima oară la Boulogne echipă din liga a treia din Franța. În principiu, acesta și-a dat acordul pentru a veni la București și pentru a semna cu Dinamo.

Balthazar Pierret vine la solicitarea noului team-manager, Florin Răducioiu, conform Fanatik. De asemenea, sursele GSP au afirmat că va trebui ca alb-roșii să se mulțumească și cu un fotbalist necunoscut, la început de carieră, după refuzurile unor jucători cu experiență la nivelul Ligii 1.

CV-ul francezului nu este deloc atractiv. Înainte de a veni la Dinamo, fosta sa echipă, Boulogne, se află pe penultimul loc, fiind, astfel, cu un picior în Liga a 4-a. În acest sezon, el a bifat 10 prezențe, dar doar două ca integralist, iar ultima prezență datează din 5 noiembrie. Nu se știe exact care este și condiția sa fizică, cu doar o săptămână înaintea reluării sezonului de Liga 1.

Mijlocaș central la bază, el poate să evolueze și pe postul de fundaș central, ținând cont de talia sa, 1,86 metri. Fotbalistul este cotat de Transfermarkt la 300.000 de euro.

Primul meci, primul eșec pentru Dinamo și Stoican în 2022

Dinamo nu a arătat deloc bine la primul meci pe 2022. Stoican nu a putut să își facă multe idei, mai ales că nu a avut la dispoziție mulți fotbaliști. Gabi Torje și Ricardo Grigore au acuzat răceli, pe când Steliano Filip sau nou-venitul Tomozei, nu au jucat nici ei. Meciul s-a jucat la Buftea, iar Mioveniul a dominat partida. Acest lucru nu pare un semn bun, mai ales că argeșenii sunt una din rivalele în lupta pentru evitarea retrogradării. Stoican nu va fi deloc mulțumit cu evoluția jucătorilor săi.

Un jamaican aflat în probe, la Mioveni, a deschis scorul. Apoi Veres a marcat, când mai erau câteva minute de joc. Mioveniul a avut și un penalty, provocat de portarul Eșanu. Acesta s-a revanșat și a apărat lovitura. Flavius Stoican a folosit și foarte mulți jucători tineri, pentru a vedea dacă are pe cine să se bazeze.

Dinamo în prima repriză: Eșanu – Nica, Ehmann, Patriche, An. Radu – Răuță (cpt), Carp – Bordușanu, Matei, Sorescu – Ivanovski
Au mai jucat: Fara, Giafer, Popa, Amzar, Crețu, Cl. Stan, A. Bani, Mihaiu, Răducan, Țîră.

Urmăriți Playsport.ro și pe