Noua vedetă a Rapidului e în al nouălea cer. Primire perfectă pentru ultima achiziție a giuleștenilor

Giosanu Catinca / 14.01.2022, 22:03
Noua vedetă a Rapidului e în al nouălea cer. Primire perfectă pentru ultima achiziție a giuleștenilor

Răzvan Onea a oferit o primă reacție, după ce a fost cumpărat de Rapid, de la Poli Iaşi, la începutul perioadei de mercato din iarnă. Fotbalistul român a avut parte de o surpriză perfectă. Giuleștenii l-au primit foarte bine, spune el.

Răzvan Onea, după semnarea cu Rapid

Răzvan Onea, fundașul dreapta transferat de Rapid de la Poli Iași, a dezvăluit, într-un interviu, cum a decurs prima zi lui la Rapid București.

Tănărul fotbalist a mai vorbit despre oraşul în care s-a născut (Paris), calităţile sale de fotbalist, dar şi despre atmosfera de la noua echipă.

Băieţii m-au primit foarte bine, mă aşteptam să fie aşa, ştiam că e o echipă unită. Mi-a spus Daniel Niculae la Bucureşti că aici toată lumea ţine cu toată lumea, este ca o familie şi chiar aşa este.

Părinţii mei au mers la muncă acolo (n.r. la Paris), majoritatea oamenilor de la mine, eu stau la ţară, sunt plecaţi acolo şi s-a întâmplat să mă nasc acolo.

Dar nu am stat o perioadă prea lungă, la nouă luni ne-am întors pentru că fratele meu era acasă şi nu puteam să stăm noi acolo şi el acasă.

Îmi place să merg în Paris, acolo unde m-am născut, să îmi povestească ai mei locul unde m-am născut şi să vizitez oraşul.”, a spus Răzvan Onea, după transferul la Rapid.

”Am văzut ce a fost pe vechiul Giuleşti”

În momentul în care a fost întrebat care sunt calităţile lui din teren, Răzvan Onea a oferit următorul răspuns:

Cred că inteligenţa e una dintre ele şi viteza. Cred că am o viteză destul de bună. Nu-mi pot imagina ce o să fie pe noul Giuleşti pentru că am văzut ce a fost pe vechiul Giuleşti şi a fost în Liga 3 şi a fost superb.

E greu să descrii în cuvinte ce se va întâmpla la meciul de debut pe noua arenă. Mi se zicea > pentru agresivitaea mea din teren.”, a mai spus Răzvan Onea.

Răzvan Onea a evoluat în acest sezon de Liga 2 în 13 din cele 16 meciuri pentru Poli Iași, în toate începând catitular și în două fiind schimbat. Fundașul a strâns 1143 de minute pe teren.