Noua victimă a lui Gigi Becali: „A pierdut toate mingile”. Patronul roș-albaștrilor nu s-a sfiit să-și critice jucătorul adus cu greu în vară

Ștefănescu Dragoș 14.11.2022, 09:07
Noua victimă a lui Gigi Becali: „A pierdut toate mingile”. Patronul roș-albaștrilor nu s-a sfiit să-și critice jucătorul adus cu greu în vară

Duminică seară, FCSB a învins-o pe FC U Craiova 1948, scor 2-0, în cadrul etapei a 18-a din Superliga. În ciuda succesului obținut de echipa sa, Gigi Becali l-a criticat aspru pe Billel Omrani. Latifundiarul speră totuși ca francezul să revină la forma bună de altădată.

Billel Omrani a intrat în vizorul lui Gigi Becali. ”A pierdut toate mingile”

Duminică seară, FC U Craiova 1948 și FCSB s-au înfruntat în cadrul etapei cu numărul 18 din Superliga. Formația roș-albastră a deschis rapid scorul, în minutul 4, prin Octavian Popescu. Dawa a înscris în minutul 26 și partida se anunța un galop de săntate pentru FCSB. În ciuda faptului că au dominat jocul, roș-albaștrii nu au mai marcat până la final. De cealaltă parte, nici oltenii nu au reușit să înscrie în ciuda eforturilor depuse. Partida s-a terminat cu victoria FCSB-ului, scor 2-0. În urma acestui succes, FCSB a urcat pe locul 6 în Superliga.

În ciuda victoriei obținute de echipa sa, Gigi Becali a luat la țintă câțiva jucători. Principalul vizat a fost Billel Omrani. Finanțatorul FCSB s-a arătat nemulțumit de faptul că Omrani pierde multe mingi. Totuși, Becali nu și-a pierdut încrederea în jucătorul francez și speră ca acesta să revină cât mai repede la forma de altădată.

E valoros (n.r. Omrani), dar mi s-a părut mai bun David Miculescu decât el! Pe postul de atacant. Nu pierde mingea, mi-au plăcut ideile lui de joc, pasele lui de fotbalist. Stabil, fără emoții, fără teamă, calm, exact ce trebuie să facă un fotbalist.

Omrani nu are realizări și nici Miculescu nu are, dar totuși cu el în teren sunt mai sigur. Omrani le-a pierdut pe toate! Să nu credeți că mi-am pierdut încrederea în Omrani, îl aștept să fie cel pe care l-am vrut de cinci ani”, a spus Gigi Becali la Digi Sport.

Octavian Popescu redevine o piesă indispensabilă la FCSB

Octavian Popescu a avut un sezon cu mult sub așteptări și și-a pierdut locul de titular la FCSB. Nicolae Dică a făcut tot posibilul să îl facă să revină la forma din sezonul trecut, dar nu a avut succes. Se pare însă că Mihai Pintilii a reușit să-l resusciteze pe Popescu. Acesta a jucat foarte bine în derby-ul cu Rapid și a marcat un gol frumos. La meciul cu FC U Craiova 1948, Tavi a avut o nouă prestație solidă și a marcat primul gol al roș-albaștrilor. La finalul meciului din Bănie, Octavian Popescu a ținut să-i mulțumească lui Pintilii pentru încrederea acordată.

Vrem să fim cât mai sus, ca atunci când pornește play-off-ul să avem o șansă bună la campionat. Nu mă supăr că merg la naționala de tineret, este o bucurie oricum să joci pentru România. Sper să ajung în lotul mare să ajut pentru Euro. Îi mulțumesc lui Pintilii, mi-a dat mai multă încredere. Cred că aveam de un meci cum a fost cu Rapid să mă descătușez, sper să o țin tot așa. Filip și Pintilii mi-au spus că voi marca și azi, aș vrea să rămână”, a spus Octavian Popescu.