Noul administrator de la Dinamo are planuri îndrăznețe în Ștefan cel Mare. „Vom rezolva problemele financiare”

Bordei Radu 20.07.2022, 19:34
Noul administrator de la Dinamo are planuri îndrăznețe în Ștefan cel Mare. „Vom rezolva problemele financiare”

Vlad Iacob, noul administrator de la Dinamo nu are mult timp la dispoziție. Sezonul de Liga 2 începe pe 6 august, iar „câinii” au nevoie urgent de jucători. Mai important este viitorul financiar al clubului, iar noul șef din Ștefan cel Mare caută soluții.

Noul administrator de la Dinamo le dă un mesaj fanilor. „Este o onoare”

La 34 de ani, Vlad Iacob știe că nimeni nu mai are răbdare la Dinamo. Echipa este într-o situație critică, iar suporterii așteaptă soluții. Noul administrator este gata să le ofere.

Este o onoare să vin la Dinamo, chiar dacă această oportunitate apare într-un moment dificil din istoria clubului. Trebuie să echilibrăm situația financiară în cel mai scurt timp și vreau să le mulțumesc încă o dată suporterilor noștri pentru contribuția majoră, din ultimii ani, la bugetul clubului, este mesajul lui Iacob.

Acesta se bazează mult și pe suporterii din programul DDB, care nu s-au oprit din a sprijini clubul.

DDB reprezintă cel mai important proiect socios din România și a demonstrat că este un partener esențial pentru club. Sunt încrezător că împreună cu noua echipă vom restarta activitatea clubului pentru a vorbi de stabilitate la Dinamo, de principii sănătoase de „football business” modern, după modelele de bune practici ale cluburilor din campionatele puternice ale Europei, a mai comentat Iacob

Întâlnire între Dănciulescu și Vlad Iacob. Propunerea noului șef de la Dinamo pentru „Danciu- gol”

La fel, organigrama, atât tehnică, cât și administrativă, o să fie întărită. PlaySport.ro a aflat că noul administrator special al SC Dinamo 1948 SA încearcă să readucă în club o legendă, este vorba de Ionel Dănciulescu.

În acest sens, Vlad Iacob și „Danciu – gol” s-au întâlnit, au discutat, iar din informațiile noastre, fostului atacant i-a fost oferit postul de director sportiv.

Ionel Dănciulescu și Ovidiu Burcă au fost colegi în „Ștefan cel Mare” și se pare că viitorul antrenor al „câinilor” a fost cel care l-a propus pe fostul golgheter.

PlaySport.ro l-a contactat pe Ionel Dănciulescu, însă acesta a oferit un comentariu vag:

 Pentru Dinamo o să fiu mereu disponibil, nu există negociere, știți unde sunt, știți unde am jucat și știți că numele meu este legat de acest nume”.

În momentul de față, Ionel Dănciulescu conduce Academia Clubului Sportiv Dinamo, proiect pe care l-a început cu grupele de inițiere, iar în trecut, după ce a renunțat la cariera de fotbalist, a ocupat chiar funcția de director sportiv la SC Dinamo 1948 SA, poziție pe care, la ultima oră, i-a oferit-o Vlad Iacob, noul administrator special din cadrul SC Dinamo 1948 SA.