Nu mai e niciun dubiu că Universitatea Craiova și Laszlo Balint se despart. Sorin Cârțu, declarație de ultim moment

Octavian Vasilescu 08.08.2022, 22:01
Nu mai e niciun dubiu că Universitatea Craiova și Laszlo Balint se despart. Sorin Cârțu, declarație de ultim moment

Antrenorul Laszlo Balint are șanse minime să mai conducă Universitatea Craiova în acest sezon. Președintele Sorin Cîrțu a dat de înțeles că Balint va fi înlocuit.

Toate sursele îl anunță pe Mirel Rădoi drept noul antrenor de la Craiova. Rămâne de văzut dacă cele două părți vor ajunge la un acord. Se pare că fostul selecționer vrea să primească jucători de top pentru a semna.

Sorin Cârțu, anunț despre Laszlo Balint

„Putem să discutăm asta mai târziu, de ce discutăm acum munca antrenorului. Deocamdată nu comentez, mai vorbim. Nu e bine să vorbesc eu, să vorbească antrenorii, cei care se ocupă de pregătirea tactică, fizică a echipei. Voiam altceva, ca design, ca imagine nu arătăm prea bine.

Când ești antrenorul Craiovei nu vii cu filozofia ta, trebuie să te adaptezi în funcție de ceea ce dorește publicul, care e primul nostru barometru. Nu ne interesează victorii cu 1-0 chinuit. Lumea vrea altceva, așa e publicul craiovean. Așa percep ei.

Nu discut despre Balint și filozofia lui. Avem niște înfrângeri, cu ucrainienii diferența de scor a fost mică (n.r. 0-1 cu Zorya), la cum am arătat, sau în prima repriză cu Clujul (n.r. 1-1 cu Universitatea Cluj). Au fost niște momente pe care nu le vrem, trebuie să se schimbe ceva. E posibil orice, nu discutăm acum.

E interesant și Rădoi, mulți sunt interesanți. Dacă vrem să schimbăm ne gândim și la ceva. Deocamdată nu discutăm problema aceasta”, a spus Sorin Cârțu, la Orange Sport.

Universitatea Craiova primește vizita celor de la Zorya, joi, de la 20:30. În prima manșă din turul 3 preliminar al Conference League, echipa din Ucraina s-a impus la limită, scor 1-0. Este un meci crucial pentru olteni, care vor să ajungă în grupele Conference League.

Balint ar putea fi demis după primul succes obținut în campionat, contra rivalei FC U Craiova 1948, scor 2-1.