Schimbarea de rezultat la meciul FC U Craiova – Universitatea Craiova, luată în calcul de Adrian Mititelu: „Asta mai trebuia!”

Robert Zanfir / 08.08.2022, 17:50
Schimbarea de rezultat la meciul FC U Craiova – Universitatea Craiova, luată în calcul de Adrian Mititelu: „Asta mai trebuia!”

Derby-ul dintre FC U Craiova și Universitatea Craiova a fost la un pas de a fi întrerupt din cauza atitudinii suporterilor, care au aruncat pe teren cu torțe și fumigene. Adrian Mititelu recunoaște că nu i-a plăcut „spectacolul” fanilor și că s-a temut pentru finalul partidei.

Scăpat din închisoare, Adrian Mititelu s-a angajat în lupte pe toate fronturile. Nici măcar Gigi Becali nu a scăpat de furia fostului partener de afaceri. Patronul celor de la FC U Craiova o acuză și pe Olguța Vasilescu pentru susținerea politică a lui Mihai Rotaru și a proiectului Universitatea Craiova.

Adrian Mititelu s-a temut de un eșec la „masa verde” cu Universitatea Craiova

Au fost multe resentimente în rândul fanilor la FC U Craiova – Universitatea Craiova. Iar tensiunea suporterilor a crescut la cote uriașe în urma deciziilor lui Istvan Kovacs. Arbitrul a fost acuzat pentru decizia luată în cazul celui de-al doilea penalty acordat oaspeților.

Susținătorii celor două echipe rivale au aruncat în mai multe rânduri cu torțe și fumigene pe teren. În repriza a doua, partida a fost întreruptă în minutul 59, iar cele două echipe au fost trimise la cabine. „Centralul” chiar a fost observat în timp ce gesticulează spre peluze, în semn că va pune capăt meciului.

„Vă daţi seama, asta mai lipsea! După ce mi-au luat o echipă întreagă, m-au băgat la închisoare, asta mai lipsea! Să pierdem cu 0-3!

Vă dați seama ce frustrare este și în rândul suporterilor. Au 10 ani de când fierb, de când asteaptă un moment ca ăsta. Şi vine o echipă care este nou înființată și care spune că este Știința și care ne-a luat totul”, a declarat Adrian Mititelu la Pro Arena.

Mititelu: Nici mie nu mi-a plăcut!

„Nici mie nu mi-a plăcut (n.r. incidentul cu torţele), mai ales la ce notă de plată o să vină, dar luaţi şi contextul.

Frustrarea este uriașă, pentru că și așa avea un avans în fața noastră, de sprijin, de ani, dar nu am avut parte de șanse egale la acest meci”, a mai declarat Adrian Mititelu.

Explicații surpriză ale lui Kyros Vassaras, după ultimul scandal din arbitrajul românesc

Kyros Vassaras a precizat într-un comunicat postat pe site-ul FRF că al doilea penalty acordat de Istvan Kovacs a fost unul corect.

„În urma verificărilor realizate s-a constatat că protocolul VAR a fost aplicat în mod corespunzător la faza respectivă. Arbitrul a dictat penalty văzând o atingere cu mâna, depărtată de corp şi aflată într-o poziţie nenaturală, iar arbitrul VAR, revăzând imaginile din toate unghiurile de filmare ale tuturor camerelor disponibile, i-a confirmat acestuia decizia.

CCA consideră drept nefondate atacurile lansate în mass-media de către oficialii clubului U Craiova 1948 şi va sesiza comisiile abilitate”, a spus Vassaras, în comunicatul postat pe site-ul FRF.