Nu mai este o glumă! Gigi Becali se poate umple de bani după transferul anului în Superliga

George Drafta 26.11.2022, 19:31
Nu mai este o glumă! Gigi Becali se poate umple de bani după transferul anului în Superliga

Patronul roş-albaştrilor a primit o veste bună din Turcia. După ce Trabzonspor a hotărât să noegocieze în cotninuare pentru transferul lui Adrian Şut. Deşi vineri Gigi Becali anunţase că nu este dispus să lase din preţul de achiziţie al mijlocaşului.

Impresarul fotbalistului se află pe malurile Bosforului. Pentru a perfecta mutarea lui Şut la campioana surpriză a Turciei din stagiunea precedentă. Astfel, fotbalistul de 23 de ani îl poate îmbogăţi pe latifunrdiarul din Pipera care l-a adus liber de contract în vara lui 2020 la formaţia din Berceni.

El evoluase până atunci la Academica Clinceni, formaţia cu care a reuşit şi promovarea în prima divizie la sfârşitul sezonului 2018-2019. În cei doi ani şi jumătate petrecuţi la vicecampioana României, Şut a strâns 66 de meciuri şi în ciuda faptului că nu a fost mai mereu titular a atras atenţia unor echipe importante de afară.

Îl poate pierde gratis

Gigi Becali vrea să profite de pe urma faptului că fotbalistului îi expiră contractul cu roş-albaştrii la finalul stagiunii actuale, astfel că el poate obţine încă o sumă de bani dacă acceptă plecarea lui. Chiar dacă a ră,mas neclintit în privinţa pretenţiilor sale, omul de afaceri are totuşi şanse să obţină ceea ce şi-a dorit. El solicită trei milioane de euro pentru Şut, oferta iniţială a turcilor a fost doar de două milioane de euro.

Gigi Becali poate obţine o sumă apropiată celei obţinute în schimbul lui Florin Tănase
Gigi Becali poate obţine o sumă apropiată celei obţinute în schimbul lui Florin Tănase

„Eu fără trei milioane nu îl dau. Mi-au spus că cel care l-a urmărit pe Şut e cel mai mare specialist. El îşi face treaba, ţac-pac, ţac-pac, o ia, o dă, cum îmi place mie”, a susţinut finanţatorul celor de la FCSB pentru Antena Sport.

I-a făcut demult „reclamă”

Gigi Becali a fost mai mereu un fan al lui Adrian Şut. Patronul l-a criticat rar, iar atunci când l-a adus la FCSB a prevestit că va ajunge la echipa naţională. La vremea respectivă, jucătorul putea evolua şi pentru reprezentativa de tineret.

„Să vedem cine este cel mai deștept dintre ei, dintre Mirel sau Mutu. Să vedem care este cel mai deștept dintre ei și-l vede. Este un jucător care nu este la națională. Este vorba despre Șut, să vedem care din ei este mai deștept și-l ia. Este cel mai bun închizător la ora asta. Așa îl văd eu”, afirmase în urmă cu ceva ani, Gigi Becali.

Patronul celor de la FCSB s-ar putea îmbogăţi şi mai mult de pe urma unui alt jucător al roş-albaştrilor. Florin Vulturar va discuta în Turcia şi situaţia lui Vali Gheorghe, împrumutat la Umraniyespor în acest moment. Şi care a intrat în atenţia mai multor grupări din Turcia.

 

Urmăriți Playsport.ro și pe