Nu se mai termină blestemul pentru Sergio Ramos. Ce anunț au făcut oficialii celor de la PSG

Giosanu Catinca / 27.10.2021, 00:08
Nu se mai termină blestemul pentru Sergio Ramos. Ce anunț au făcut oficialii celor de la PSG

Sergio Ramos pare că este urmărit de ghinion! Internaționalul spaniol trăiește un adevărat coșmar pe Parc de Princes. Debutul fundașului la PSG a fost din nou amânat. Anunțul făcut de clubul spaniol.

Sergio Ramos trăiește un adevărat coșmar

Sergio Ramos nu are deloc viață bună la PSG. Până acum, fundașul spaniol s-a antrenat doar separat. Asta, deoarece se recuperează după o accidentare la gamba piciorului stâng. Deși astăzi era de așteptat ca fostul căpitan al lui Real Madrid să desfășoare prima lui sesiune alături de echipă, lucrurile au fost date peste cap.

Clubul parizian a anunțat că fotbalistul în vârstă de 35 de ani nu se poate antrena cel puțin până săptămâna viitoare. Prin urmare, Ramos va rata meciul cu Lille din campionat, programat în următoarele zile. Fanii sunt dezamăgiți, căci sperau să-l vadă pe fundaș pentru prima dată în tricoul lui PSG.

Fundașul spaniol și-a amânat din nou debutul pentru PSG

Pe deasupra, fostul căpitan de la Real Madrid e incert și pentru duelul cu RB Leizpig, din Champions League, de săptămâna viitoare.

Publicația franceză Le Parisien a anunțat că fundașul nu a putut să se antreneze cu echipa. Conform sursei citate, elevul lui Fatih Terim a simțit din nou dureri la nivelul mușchiului solear. Așa se face că a fost obligat să se antreneze încă o dată individual. Astfel, revenirea sa devine din nou incertă, și deși în mod normal se aștepta ca el să debuteze, în sfârșit, în meciul din campionat contra lui Lille, francezii susțin că nu va mai putea să facă acest lucru.

Meciul dintre PSG și Lille se va disputa vineri, începând de la ora 22:00.

Transferul lui Ramos, criticat

Jucătorii francezi au început să pună la îndoială transferul lui Sergio Ramos, în contextul în care el nu a mai jucat din luna mai.

De când a ajuns, este numai sub tratament. Accidentările la mușchii gambei la final de carieră sunt sunt teribile, pentru că trebuie tratate cu atenție. Când ai o anumită vârstă, trebuie să joci mai multe meciuri pentru a-ți găsi cel mai bun nivel. Cum poți face asta cu o accidentare recurentă?

Când a venit, toți am spus că Sergio Ramos va schimba mentalitatea din vestiar, dar în acest moment nu este pozitivă. Va trebui să contribuie mai mult pe teren, altfel va fi nefolositor. Dacă te pui în locul lui Kimpembe și Marquinhos, la nivel individual, sunt ei inferiori lui Sergio Ramos? Răspunsul este foarte simplu: nu. Astăzi am impresia că Sergio Ramos este o idee rea pentru PSG.”, a declarat Jerome Rothen, pentru RMC Sport.