O echipă din Superligă a devenit favorită principală la retrogradarea directă: „Cred că e o mare greşeală”

Ștefănescu Dragoș / 02.08.2022, 14:55
O echipă din Superligă a devenit favorită principală la retrogradarea directă: „Cred că e o mare greşeală”

În cursul zilei de luni, FCSB a reușit să facă două transferuri importante. Roș-albaștrii i-au cumpărat pe David Miculescu și Bogdan Rusu. Transferul atacantului de la CS Mioveni a produs nedumerie pentru Constantin Zotta și Basarab Panduru. Cei doi nu înțeleg strategia formației piteștene, care este cea mai slabă din Superliga.

Transferul lui Bogdan Rusu la FCSB a produs nedumerirea lui Constantin Zotta. ”Ce pui în locul lui Rusu?”

După ce FCSB s-a calificat în turul trei preliminar Conference League, Gigi Becali a demarat discuțiile pentru mai multe transferuri.

Mult așteptatul transfer al lui David Miculescu a fost confirmat, dar Gigi Becali a reușit o nouă lovitură. În cursul zilei de luni, finanțatorul FCSB l-a cumpărat și pe Bogdan Rusu (32 de ani) de la CS Mioveni. Becali le va plăti argeșenilor 100.000 de euro. În cazul calificării în grupele Conference League, finanțatorul FCSB le va mai achita piteștenilor încă 150.000 de euro.

Transferul lui Bogdan Rusu la FCSB a produs nedumerirea lui Constantin Zotta. Fostul arbitru susține că strategia celor de la CS Mioveni este de neînțeles, având în vedere că sunt cea mai slabă echipă din Superliga. În plus, suma de 100.000 de euro primită în schimbul lui Rusu nu ajută cu nimic clubul piteștean.

Echipa Mioveniului probabil că e cea mai slabă din Liga 1 (n.r. Superligă), mai ales după plecarea lui Rusu. Ce pui în locul lui Rusu?

Toată lumea zice că eşti cea mai slabă şi vinzi cel mai important jucător. Pentru 100.000 de euro nu l-aş fi dat. Nimeni nu se aştepta să scape de retrogradare, de baraj, iar anul ăsta e şi mai greu, nu? Ce faci cu 100.000 de euro?”, a declarat Constantin Zotta, la Orange Sport.

Basarab Panduru i-a luat la țintă pe cei de la CS Mioveni

Basarab Panduru a criticat aspru conducerea lui CS Mioveni, care l-a cedat mult prea ușor pe Bogdan Rusu la FCSB. Fostul internațional susține că Bogdan Rusu și antrenorul Alexandru Pelici au fost cei care au menținut-o pe CS Mioveni în prima ligă în sezonul trecut.

Mioveni trebuia să ţină cu dinţii de doi oameni. Rusu şi Pelici. Echipa a rămas cu Pelici, care cu nebunia lui a păstrat echipa în prima ligă, cu invenţiile lui.

Cred că e o mare greşeală cu suta de mii luată, nu faci nimic. Poate îl iei pe Mamut”, a spus Basarab Panduru.

De remarcat este faptul că Bogdan Rusu reulise să marcheze două goluri pentru CS Mioveni în etapa a doua, chiar în fața campioanei CFR Cluj.