O fostă glorie a lui Dinamo îi cheamă „la arme” pe jucători: „Trebuie să fiți un adevărat comando!”

Olteanu Ștefan 28.04.2021, 20:28
O fostă glorie a lui Dinamo îi cheamă „la arme” pe jucători: „Trebuie să fiți un adevărat comando!”

Dinamo este din ce în ce mai aproape de retrogradare, iar o fostă glorie a formației din Ștefan cel Mare a transmis un semnal de alarmă. Contactat de fani, Ionuț Lupescu și-a exprimat toată susținerea pentru fotbaliștii lui Dinamo. De asemenea, componentul „Generației de Aur a avut și un mesaj motivator pentru jucătorii antrenați de Dusan Uhrin.

O fostă glorie a lui Dinamo îi cheamă „la arme” pe jucători: „Trebuie să fiți un adevărat comando!”

Ionuț Lupescu, fosta glorie a lui Dinamo, le-a transmis un mesaj de ultimă oră „câinilor”. Fotbaliștii antrenați de Dusan Uhrin sunt cu un picior în Liga a II-a și Ionuț Lupescu trage un semnal de alarmă. Componentul „Generației de Aur” spune că acum e momentul ca fotbaliștii să se motiveze mai mult ca niciodată și să salveze echipa.

Vreau să trimit câteva gânduri jucătorilor și echipei tehnice Dinamo București. Sigur că nu este ușor să ai 4 antrenori într-un singur an. Am ajuns într-o situație în care este nevoie ca voi să faceți ceva. De ce spun că voi? Pentru că voi suntenti singurii care vă puteți ajuta.
Cel mai important în acest moment cred că este să va uniți jucători și antrenori și să înlăturați tot ce înseamnă partea negativă din exterior. Nu vă mai uitați la ce scrie presă, nu va mai uitați pe rețelele de socializare. E normal ca lumea să fie mâhnită și să aducă critici.
Este momentul că voi între voi să vă uniți! Să fiți un adevărat comando”, a fost mesajul lui Lupescu pentru jucătorii de la Dinamo, transmis prin intermediul paginii de Facebook Peluza Cătălin-Hîldan.

Jucătorii lui Dinamo, încurajați de o fostă glorie a clubului din Ștefan cel Mare
Jucătorii lui Dinamo, încurajați de o fostă glorie a clubului din Ștefan cel Mare

Dinamo e penultima în play-out

Dinamo are un egal și două înfrângeri în play-out. „Câinii” au doar 15 puncte și sunt pe penultima poziție a play-out-ului. Hermannstadt este deasupra lui Dinamo, cu 15 puncte, însă locul sibienilor duce la barajul pentru Liga II. Prima poziție salvatoare este ocupată de Voluntari, cu 23 de puncte.

Eu cred că sunteți mult mai valoroși decât locul din clasament. Încă mai aveți posibilitatea să va bateți, să cuceriți punctele necesare. Nu vă cere nimeni să jucați pentru culorile clubului, nu vă cere nimeni să jucați pentru suporteri, doar jucați pentru voi.
Domnule Uhrin, domnule Sorescu, domnule Nemec, domnule Anton, va rog să fiți profesioniști! Să jucați pentru voi! Dacă vă respectați pe voi, sunt sigur că vom avea și succes”, a mai spus Ionuț Lupescu.

6 finale mai sunt de jucat până la finalul sezonului

Doar 6 meciuri mai sunt până la finalul sezonului. „Câinii” vor da piept, pe rând, cu Voluntari, Viitorul, Poli Iași, Hermannstadt, FC Argeș și Chindia.
De asemenea, Dinamo mai are de jucat și returul semifinalei din Cupa României. În tur, Dinamo a fost învinsă de Astra, scor 0-1 în deplasare. Returul e prorgamat miercuri, 12 mai, de la ora 18:00.

Zilele trecute, oficialii lui Dinamo au chemat preotul pentru a face o slujbă pe Stadionul Dinamo. „Câinii” au o singură dorință: să scape de retrogradare! Miliardarul Ion Țiriac se implică și el la Dinamo, însă doar cu sfaturi.

Urmăriți Playsport.ro și pe