O legendă a ”Craiovei Maxima” vine la PlaySport LIVE! Are povești fabuloase cu Oblemenco, Dobrin, Balaci sau Eusebio!

Sorin Chiriac / 10.05.2022, 17:06

Finalul acestui sezon de Liga 1 este unul electrizant! Se va juca până în ultima etapă și avem șanse mari să vedem o ”finală”, între FCSB și CFR Cluj.

FCSB bate tot!

FCSB a învins Universitatea Craiova în deplasare cu scorul de 1-0, grație unui gol fabulos marcat de Ivan Mamut în minutul 87. Roș-albaștrii rămân la două puncte în spatele liderului CFR Cluj, cu două etape rămase de disputat. FCSB se află pe locul doi al Ligii 1, având 52 de puncte, la doar lungimi în spatele liderului CFR Cluj. Formația roș-albastră este într-o formă excelentă, reușind victorii pe linie, care o țin în alarmă pe campioana de la Cluj. Totuși, victoria cu 6-0 în fața lui FC Argeș la dă speranțe ardelenilor că sunt în revenire de formă. Rămâne de văzut care aste realitatea, la meciul cu Universitatea Craiova, de duminică.

Cu Voluntari, pe Arena Națională

Partida FC Voluntari – FCSB trebuia să se dispute inițial pe arena din Giulești, însă după refuzul echipei roș-albastre, gazdele au fost nevoite să se reorienteze. Astfel, luni, 9 mai, FC Voluntari a înaintat oficial cererea pentru a juca pe Arena Națională. Fanii care vor dori să asiste din tribune la meciul dintre FC Voluntari și FCSB vor trebui să plătească pe bilete niște prețuri similare duelurilor din cupele europene. Cel mai ieftin tichet scos la vânzare de ilfoveni va avea prețul de 40 de lei, în timp ce acei fani care vor dori să beneficieze de locuri privilegiate trebuie să scoată din buzunar 500 de lei.

Craiova ”arbitrează” lupta la titlu

Universitatea Craiova ar putea arbitra lupta la titlu dintre CFR și FCSB. Echipa lui Laurențiu Reghecampf poate încurca pe CFR Cluj, în meciul programat duminică, pe arena din Gruia, astfel că ar putea duce titlul către FCSB, dacă echipa bucureșteană își câștigă meciul de sâmbătă.

Vom vorbi despre tot ceea ce înseamnă astăzi Universitatea Craiova, dar și ce a însemnat în trecut, cu un nume important al Craiovei Maxima”. Eroul meciului de la Lisabona, semifinala din Cupa UEFA cu Benfica, scor 0-0, Grigore Ciupitu, vine astăzi la PlaySport LIVE! Cel care a prins două generații de poveste, „Campioana unei mari iubiri” și Craiova Maxima, vine cu poveștile nemuritoare de altădată!

PlaySport LIVE, AZI, de la 18:00!

Astăzi, de la orele 18:00, la PlaySport LIVE, jurnaliștii Sorin Chiriac, Cătălin Mureșanu și Justin Gafiuc, alături de invitații lor, vor analiza lupta în trei la titlu.

Playsport LIVE este programat în fiecare săptămână, luni, marți și vineri, de la 18:00. Emisiunea poate fi urmărită pe site-ul www.playsport.ro, pe pagina de Facebook și pe canalul nostru de YouTube: https://bit.ly/3KzyUKl.