Prețuri prohibitive la bilete pentru meciul dintre FC Voluntari și FCSB. Cât costă cel mai ieftin tichet

Olteanu Ștefan / 10.05.2022, 08:41
Prețuri prohibitive la bilete pentru meciul dintre FC Voluntari și FCSB. Cât costă cel mai ieftin tichet

Fanii care vor dori să asiste din tribune la meciul dintre FC Voluntari și FCSB vor trebui să plătească pe bilete niște prețuri similare duelurilor din cupele europene. Cel mai ieftin tichet scos la vânzare de ilfoveni va avea prețul de 40 de lei, în timp ce acei fani care vor dori să beneficieze de locuri privilegiate trebuie să scoată din buzunar 500 de lei.

Meciul dintre FC Voluntari și FCSB îi lasă cu gura căscată pe suporteri. Ce prețuri au stabilit ilfovenii la bilete

Se estimează o asistență numeroasă la meciul dintre FC Voluntari și FCSB, iar oficialii echipei ilfovene au vrut să profite din plin de acest lucru și au stabilit niște prețuri la bilete similare celor care se pun de obicei duelurilor din cupele europene.

Partida FC Voluntari – FCSB trebuia să se dispute inițial pe arena din Giulești, însă după refuzul echipei roș-albastre, gazdele au fost nevoite să se reorienteze. Astfel, luni, 9 mai, FC Voluntari a înaintat oficial cererea pentru a juca pe Arena Națională.

Tot în aceeași zi ilfovenii i-au anunțat pe suporteri și cât vor trebui să achite pentru a vedea meciul din runda cu numărul 9 a play-off-ului Ligii 1 din tribune. Și prețurile nu sunt deloc mici! Cel mai ieftin tichet va fi, evident, cel din zona peluzei și va costa nu mai puțin de 40 de lei! În schimb, fanii care vor dori un loc la tribuna a doua trebuie să plătească aproape dublu, respectiv 70 de lei. La tribuna 1, prețul biletului urcă deja la 100 de lei, iar cei care optează pentru un loc privilegiat, la lojă, trebuie să achite suma de 500 de lei.

Potrivit sport.ro, FCSB, echipa care va avea statutul de oaspete la confruntarea cu FC Voluntari, are prețuri la bilete de două ori mai mici decât formația rivală. Spre exemplu, la meciurile disputate de FCSB pe teren propriu, în zona peluzei de pe Arena Națională, un tichet costă doar 15 lei.

De regulă, roș-albaștrii puneau prețul de 40 de lei pentru un bilet în peluză atunci când evoluau în cupele europene.

Va fi de succes rețeta celor de la FC Voluntari?

În comunicatul oficial în care anunțau că partida cu FCSB se va disputa pe Arena Națională, cei de la FC Voluntari susțineau că au fost forțați să opteze pentru această opțiune, deoarece interesul pentru meci este unul foarte ridicat. În acest context, se așteaptă la o prezență record a fanilor:

FC Voluntari vs FCSB pe Arena Națională!

Clubul FC Voluntari anunță că partida din cadrul etapei a 9-a a play-off-ului Ligii 1 la fotbal , contra formației FCSB, se va juca sâmbătă, 14 mai , ora 21:00,pe Arena Națională din București.

Programată inițial pe stadionul Giulești ,întâlnirea dintre cele 2 formații a fost mutată pe cea mai mare arenă din București datorită interesul ridicat pentru acest eveniment, care ar fi făcut oricare alt stadion neîncăpător”, a anunțat FC Voluntari.

Clasamentul din play-off-ul Ligii 1:

  1. CFR Cluj – 54P
  2. FCSB – 52P
  3. Universitatea Craiova – 45P
  4. FC Voluntari – 31P
  5. Farul Constanța – 29P
  6. FC Argeș – 27P

Decizie istorică pentru FCSB! Anunțul grav făcut de Mihai Stoica: „Vă dau cuvantul meu de onoare!” Ce vor face ros-albaștrii.