O legendă a lui Dinamo îl atacă fără menajamente pe Flavius Stoican. ”Peste tot pe unde a fost, n-a făcut nimic în fotbal şi nu se justifică aducerea lui la Dinamo”

Ștefănescu Dragoș / 11.02.2022, 07:08
O legendă a lui Dinamo îl atacă fără menajamente pe Flavius Stoican. ”Peste tot pe unde a fost, n-a făcut nimic în fotbal şi nu se justifică aducerea lui la Dinamo”

Dinamo a fost învinsă joi seară pe teren propriu de CS Universitatea Craiova, cu scorul de 6-1. Umilința echipei roș-albe a fost picătura ce a umplut paharul pentru legendarul Cornel Dinu. Fostul mare dinamovist l-a atacat fără menjamanete pe Flavius Stoican.

Cornel Dinu, atac fără menajamente la Flavius Stoican

Înfrângerea suferită de Dinamo joi seară în fața lui CS Universitatea Craiova, scor 1-6, a declanșat mânia lui Cornel Dinu. Legendarul dinamovist l-a atacat furibund pe Flavius Stoican, pe care îl consideră vinovat pentru degringolada din jocul echipei roș-albe. Mai mult, ”procurorul” susține că un fost antrenor al lui Stoican a fost uluit când a aflat de numirea sa la Dinamo.

Parcă a lăsat câteva idei, că poartă şi el o anumită vină. Aş explica, că parcă şi-a pierdut ochelarii. Acest discurs e înfiorător, că un om care are demnitate fotbalistică şi nu eşti o făcătură intrată în a conduce echipe de pe margine, atunci nu te mai prezinţi la interviuri. Spui: ”Domnul Mureşan, am plecat!”. Tupeu obraznic, asta e caracterizarea lui. Peste tot pe unde a fost, n-a făcut nimic în fotbal şi nu se justifică aducerea lui la Dinamo.

Prin jucătorii aduşi, în special prin aşa zisul motivator Stoican, şi felul în care a încropit acest cocktail, e un carcalete de echipă.

Acum o lună de zile, un fost antrenor al lui Stoican, care-l cunoaşte bine, când a auzit că a fost numit antrenor la Dinamo, şi-a dat o palmă peste faţă. Da, un antrenor din străinătate”, a declarat Cornel Dinu, la Telekom Sport.

Dinamo, învinsă la scor de tenis de Universitatea Craiova

Dinamo a primit joi seară vizita lui CS Universitatea Craiova, în etapa cu numărul 25 a Ligii 1. Partida se anunța extrem de disputată în ciuda diferențelor clare din clasament.

Meciul a debutat extrem de prost pentru Dinamo, care a încasat primul gol în minutul 9. Câmpanu a deschis scorul după o gafă a portarului Chesneau. Oltenii au bifat mai multe ocazii, cea mai importantă fiind a lui Markovic. În ultimul minut al primei reprize, Andrei Ivan a marcat din penalty.

Repriza a doua a început cu o nouă gafă a lui Chseneau. Portarul dinamovist a primit un nou gol după numai 15 secunde de la fluierul arbitrului. Markovic a marcat pentru Universitatea Craiova, majorând astfel scorul la 3-0. Festivalul de goluri al oltenilor a continuat prin reușita lui Bancu, din minutul 57.  În minutul 60, Dinamo a primit un penalty care a fost transformat de Matei. Golul cinci al Craiovei a venit în minutul 65, prin reușita lui Gustavo. Sarabanda echipei lui Laurențiu Reghecampf s-a încheiat cu reușita din minutul 88, a lui Atanas Trică. Partida s-a terminat cu un neverosimil 1-6.