O nouă arenă de 5 stele în Superligă. FC Argeș va beneficia de un stadion modern în viitor

Dragos Stefanescu 11.01.2023, 22:07
O nouă arenă de 5 stele în Superligă. FC Argeș va beneficia de un stadion modern în viitor

FC Argeș a avut evoluții oscilante în prima parte a sezonului din Superliga, însă ambițiile în Trivale sunt foarte mari. În cursul zilei de miercuri, 11 ianuarie, clubul piteștean a anunțat că a fost aprobată costruirea noului stadion ”Nicolae Dobrin”. Arena va fi gata în 36 de luni.

Stadion nou pentru FC Argeș! Piteștenii au făcut anunțul așteptat de toți fanii echipei din Trivale

FC Argeș a avut evoluții oscilante în prima parte a acestui sezon din Superliga și se află pe locul 11, având 23 de puncte acumulate. Clubul piteștean are însă ambiții mari și vrea să revină cât mai rapid în lupta pentru locurile de play-off.

Clubul din Trivale are parte de o veste excelentă în startul acestui an. Piteștenii au anunțat în cursul zilei de miercuri că a fost aprobată construirea noului stadion ”Nicolae Dobrin”. Arena va fi construită pe  locul actualului stadion din Pitești, va avea 15.200 de locuri și va fi de categorie UEFA 4. Stadionul va fi gata în 36 de luni, acest interval de timp incluzând atât proiectarea cât și execuția în sine. Toată investiția se ridică la aproximativ 100 de milioane de euro.

În ședința de Guvern de astăzi, 11 ianuarie 2023, a fost aprobată construcția noului nostru stadion. Practic, astăzi au fost aprobați indicatorii tehnico-economici ai obiectivului de investiţii ”Construire stadion Nicolae Dobrin”.

Așteptăm cu nerăbdare momentul când vom păși în noua arenă și ne vom bucura împreună de victoriile Argeșului!”, a anunțat clubul FC Argeș pe rețelele de socializare.

Daniel Stanciu, impresionat de macheta noii arene din Pitești

În urmă cu câteva luni Daniel Stanciu a vorbit despre cosntrucția noii arene din Pitești. Directorul executiv de la FC Argeș a fost impresionat de macheta stadionului ce urmează să fie construit pe locul vechii arene.

Am văzut macheta bazei sportive. Arată incredibil. Am rămas surprins. Este un stadion micuț, dar îndeajuns pentru FC Argeș, de 15.000 de locuri, cu multe calități. Are o formă deosebită.

Toată lumea lucrează pentru a se urgenta proiectul, pentru că ne dorim ca dacă nu până la finalul acestui an, cel mai târziu la începutul anului viitor să înceapă demolarea”, a declarat Daniel Stanciu, la Digi Sport.

Facilități moderne pentru noua arenă din Pitești

Noul stadion ”Nicolae Dobrin” va avea parte de facilități la cele mai înalte standarde.

  • sistem de iluminare a fațadei prin tehnologie LED
  • muzeu al clubului + magazin de prezentare al FC Argeș
  • sală de forță de minim 500 mp
  • două săli pentru saună
  • sală de recuperare
  • cabinet medical
  • cabinet antidoping
  • sală de antrenament multifuncțională
Urmăriți Playsport.ro și pe