Ofensivă totală a lui Marius Șumudică înainte de CFR-FCSB. L-a luat la țintă pe Mihai Stoica

Gabriel-Alexandru Ioniță / 25.08.2021, 21:41
Ofensivă totală a lui Marius Șumudică înainte de CFR-FCSB. L-a luat la țintă pe Mihai Stoica

Marius Șumudică a „furat” startul înaintea meciului cu FCSB din etapa a șaptea a Ligii 1. Antrenorul CFR-ului a început războiul psihologic cu rivalii din București la conferința de presă premergătoare meciului cu Steaua Roșie Belgrad din returul play-off-ului Europa League.

Marius Șumudică l-a ironizat pe Mihai Stoica înaintea meciului cu Steaua Roșie Belgrad

Șumudică l-a atacat pe Mihai Stoica, managerul sportiv de la FCSB. Antrenorul campioanei a ironizat modul în care MM își exprimă pe rețelele de socializare opiniile referitoare la ce se întâmplă în meciurile echipei sale, dar și ale rivalilor. De asemenea, Șumudică a fost anunțat de faptul că meciul cu roș-albaștrii va fi arbitrat de Ovidiu Hațegan. În trecut au existat foarte multe polemici în legătură cu anumite greșeli făcute de arbitri în meciurile dintre FCSB și CFR Cluj. Antrenorul echipei din Gruia a spus că nu este interesat de acest aspect, dar a ținut să scoată în evidență faptul că echipa sa a fost dezavantajată în meciul de etapa trecută de la Pitești.

Cu FCSB se poate întâmpla orice. Sunt două meciuri extrem de importante. Pentru mine ar fi o performanță să fim la nouă puncte după șapte etape față de principala contracandidată. Există și posibilitatea să ajungem la 12 puncte.

Nu mă interesează cine arbitrează. Ați văzut pe cineva de la CFR că apare pe Facebook, că apare și scrie că are Ciobotariu un cucui în cap? Specialiștii au spus că am avut un penalty cât casa la Pitești. Ați văzut pe cineva de la CFR că la ora 12 noaptea, când oamenii se bagă sub plapumă și se culcă, începe să scrie pe Facebook ce s-a întâmplat?

La noi nu s-a întâmplat nimic. Dar dacă apare vreo greșeală pro-CFR, e Facebook-ul plin două zile. Nu mă interesează, poate să vină și Hațegan, și Șovre”, a spus Marius Șumudică la conferința de presă.

„Trebuie să demonstrăm că meciul tur a fost un accident”

Șumudică a vorbit, în mod evident și despre meciul cu Steaua Roșie de joi. El a spus că echipa sa trebuie să arate că diferența de scor din tur nu este cea reală.

Ce avem de făcut decât să demonstrăm că meciul tur a fost un accident? Asta trebuie să demonstrăm, să avem o evoluție bună și să obținem un scor favorabil. Trebuie să demonstrăm că nu asta e diferența de valoare dintre CFR și Steaua Roșie.

Jucătorii trebuie să demonstreze că sunt un grup unit și să șteargă cu buretele ce a fost. Vom juca pe atac, să câștigăm, așa cum am făcut-o și până acum.

În tur, s-a greșit, s-au făcut niște greșeli personale, pentru că diferența dintre noi nu e de patru goluri, a fost exagerat. Ei au avut cinci șuturi pe poartă și au marcat patru goluri”, a mai declarat antrenorul CFR-ului.