Ofertă pentru Nicolae Stanciu, refuzată de Slavia Praga. Jucătorul confirmă: „Au fost discuții, dar nu s-au finalizat”

Bădulescu Silvian 11.01.2022, 09:27
Ofertă pentru Nicolae Stanciu, refuzată de Slavia Praga. Jucătorul confirmă: „Au fost discuții, dar nu s-au finalizat”

Nicolae Stanciu a avut un sezon de vis în stagiunea trecută. Ofertele nu au întârziat să apară pentru internaționalul român, dar acesta a menționat că el va rămâne în Cehia, la Slavia Praga, până în vară, cel puțin.

„Eu mă simt foarte bine aici”

Nicolae Stanciu a declarat că în vară, el a avut o ofertă concretă de a pleca de la Slavia Praga, dar cei din conducere au refuzat-o. Anamaria Prodan ba chiar a anunțat spre finalul lunii decembrie că acesta este ca și plecat din Cehia. Internațional român, însă, a subliniat că acest lucru nu se va întâmpla până la vară, cel puțin.

Am câștigat tot ce era de câștigat. Mai am un an și jumătate de contract. Chiar nu știu ce o să se întâmple, știu doar că cei de aici mă apreciază, antrenorul mă place. Nu știu ce se va întâmpla dacă voi primi vreo ofertă.

La fel s-a întâmplat și în vară, când am avut o ofertă de a pleca, dar antrenorul a decis să nu mă lase să plec. Nu depinde de mine, eu mă simt foarte bine aici. Dacă o să rămân, și sunt sigur că o să rămân până la vară, voi face totul să câștigăm un nou campionat” a declarat acesta pentru Antena Sport.

„Cred că mi s-ar potrivi campionatul din Spania”

Ajuns la 28 de ani, Nicolae Stanciu consideră că următorul campionat unde ar putea să evolueze este cel al Spaniei. Acesta a mai jucat, pe lângă Cehia, și în Belgia, România sau Arabia Saudită. Românul evaluat de Transfermarkt la 7 milioane a venit la Slavia Praga în vara lui 2019 și mai are contract până pe 30 iunie 2023.

Cred că mi s-ar potrivi campionatul din Spania. La 28 de ani este mai greu să ajungi într-un campionat foarte puternic, dar niciodată nu știi ce se poate întâmpla” a mai adăugat acesta.

Fotbalistul cu 54 de meciuri la echipa națională și 11 goluri este unul dintre cei mai importanți jucători de la echipa din capitala Cehiei. Acesta a avut, sezonul trecut, 15 goluri și 8 pase decisive în 44 de meciuri. În actuala stagiune, el deja a strâns 27 de partide, marcând 6 goluri și oferind 10 pase. În total, pentru Slavia Praga, el a strâns 111 partide, 25 de goluri și 30 de assist-uri.

A câștigat două campionate consecutive, fiind în lupta pentru al treilea, cucerind și Cupa Cehiei în 2021. Pe lângă trofeele din Cehia, acesta are în palmares și două campionate, o cupă, două cupe ale ligii și o supercupă în România, precum și un event (cupă-campionat) în Belgia, cu Anderlecht.

Urmăriți Playsport.ro și pe