Oficialii de la CSA Steaua, corigenți la gramatică! Ce a apărut pe tricourile de joc ale roș-albaștrilor

Moldoveanu Camelia 21.09.2021, 20:59
Oficialii de la CSA Steaua, corigenți la gramatică! Ce a apărut pe tricourile de joc ale roș-albaștrilor

CSA Steaua a făcut o gafă uriașă care s-ar putea să fie destul de scumpă. „Militarii” sunt corigenți la gramatică, iar asta se poate observa pe noile echipamente ale echipei de volei. Nimeni nu a sesizat că există un cuvânt scris greșit chiar pe fața tricourilor.

CSA Steaua, probleme cu gramatica

Echipa de volei din Ghencea a prezentat pe data de 21 septembrie noile echipamente pe care urmează să le poarte în acest sezon. Dacă au apucat să le și imprime, o să îi coste destul de scump să le refacă. Asta dacă nu au de gând să joace cu o greșeală gramaticală pe tricou timp de un an.

CSA Steaua a obținut sponsorizarea firmei Glulam SA. Realizatorii de grinzi din lemn au sloganul „Performanța creează performanță”. Din păcate, „Militarii” au „mâncat” un „e” pe tricouri. Ciudat este că în comunicatul de pe site-ul oficial „creează” este scris corect. Ulterior, imaginea a fost modificată.

Începând de azi, pentru următorul an competițional, GLULAM SA este noul sponsor al echipei de volei Steaua București. Glulam, cel mai mare producător românesc de grinzi din lemn stratificat, va fi alături de roș-albaștri pentru realizarea obiectivelor propuse în viitorul apropiat, pentru revenirea brandului Steaua București în elita voleiului românesc.

Perseverența, determinarea, seriozitatea, ambiția, respectul pentru tine și pentru cei din jur sunt doar câteva dintre ceea ce îi leagă pe componenții echipei de volei de sponsorul Glulam SA. „Performanța creează performanță” și astfel, umăr lângă umăr, sponsor și sportivi, vor păși pe un drum nou, uniți de aceleași valori”, se arată pe site-ul oficial al CSA Steaua.

Tricourile echipei de volei CSA Steaua
Tricourile echipei de volei CSA Steaua

Un stelist crede că Steaua urmează să dispară

CSA Steaua a avut un parcurs bun în primele etape ale Ligii a 2-a. Clubul armatei nu are totuși dreptul de promovare în prima ligă indiferent de locul pe care vor termina sezonul acesta. Fostul mare internațional, Gabi Balint, este unul dintre cei care s-au alăturat proiectului din Ghencea, încă de la început. Însă, Balint a devenit din ce în ce mai sceptic în ceea ce privește viitorul echipei CSA Steaua. Fostul atacant a dat câteva declarații dure prin care încearcă să tragă un semnal de alarmă pentru conducătorii din Ghencea.

În momentul de față e greu să gestionezi, pentru că nu sunt oameni pricepuți, e la Armată, știu cum e. Sunt tot felul de lucruri birocratice acolo, va fi greu. Dacă nu vor găsi soluții pentru a veni un investitor sau mai mulți nu o să poată să facă nimic, drept de promovare nu vor avea”, a spus Gabi Balint, conform Digisport.

Gabi Balint a mers și mai departe cu previziunile referitoare la viitorul echipei CSA Steaua.

Foarte mulți oameni vor pune presiune, bine, eu, nu, pentru că eu sunt de partea Stelei. Dar, sunt mulți oameni din exterior, toate se aruncă acolo, că e echipa Armatei, că sunt bani publici și așa mai departe. Sunt lucruri care nu fac bine Stelei. Dacă nu vor schimba planurile sau nu vor face un plan, dacă nu au acum, vor avea probleme în viitor! Nu o să reziste. La un moment dat cineva o să închidă porțile acolo, eu așa cred!”, a declarat Gabi Balint.