Olăroiu pleacă din China! ”Semnează în următoarele ore”. O nouă lovitură dată de antrenorul român!

Mihai Cheles 25.01.2021, 11:01
Olăroiu pleacă din China! ”Semnează în următoarele ore”. O nouă lovitură dată de antrenorul român!

Cosmin Olăroiu pleacă din China! Antrenorul român s-a săturat de tratamentul primit din partea conducerii de la Jiangsu și își pregătește atent plecarea.

Patronii chinezi au mari probleme cu lichiditățile financiare, iar jucătorii și staff-ul nu au mai fost plătiți de luni de bune. De asemenea, nu au fost achitate nici măcar bonusurile pentru câștigarea campionatului. Chiar dacă a reprezentat cea mai mare performanță din istoria clubului.

Olăroiu pleacă din China! ”Semnează în următoarele ore”. O nouă lovitură dată de antrenorul român!

Pe Twitter circulă zvonul că românul s-ar afla în Emiratele Arabe Unite, acolo unde își negociază contractul cu formația Al-Nasr. Dacă va accepta condițiile propuse, Cosmin Olăroiu va da curs unei noi provocări interesante din Golf.

Cel care a anunțat informația este posesorul unui cont de Twitter cu zeci de mii de urmăritori și care se cunoaște cu mai mulți agenți influenți din acea zonă a lumii. În plus, acesta mai susține că meciul cu Al Fujairah, din Cupa Ligii, va fi ultimul pentru antrenorul croat al formației, Krunuslav Jurcic.

În acest moment, Al-Nasr se află pe locul patru, cu 24 de puncte, fiind întrecută de Al Sharjah – 32, Al-Jazira – 27 și Bani Yas – 26.

Cosmin Olăroiu a mai antrenat în Emiratele Arabe Unite, la Al-Ain și Al-Ahli. Antrenorul român a antrenat pe Al-Ain în perioada 2011-2013, câștigând două titluri de campion și o Supercupă a Emiratelor, și pe Al-Ahli în 2013-2017, unde a cucerit doută titluri, două Cupe ale Ligii și trei Supercupe.

Al Nasr, fără titlu de 35 de ani

Al-Nasr este unul dintre cele trei cluburi din Dubai, alături de Sbabab Al-Ahli și Al Wasl. Evoluează pe Stadionul Al-Maktoum, de 15.000 de locuri și are trei titluri în palmares.

Ultimul obținut în urmă cu 35 de ani. În 2020, Al-Nasr a câștigat Cupa Ligii Emiratelor Arabe Unite. Are trei prezențe în Liga Campionilor Asiei, dar niciodată n-a trecut mai departe de faza sferturilor de finală.

Pe locurile destinate jucătorilor străini, Al-Nasr îi are pe brazilienii Glauber și Caique, pe portughezul Toze, pe uzbekul Dostonbek Khamadamov, israelianul Dia Saba și cap-verdianul Ryan Mendes da Graca.

Cosmin Olăroiu, campion în patru țări

Ajuns la 51 de ani, Cosmin Olăroiu este unul dintre cei mai titrați antrenori români din istorie. A reușit rezultate excelente pe oriunde a antrenat, iar asta l-a ajutat să-și facă un renume la nivel global.

Este campion am României cu FCSB, al Arabiei Saudite cu Al-Hilal, al Emiratelor Arabe Unite cu Al-Ain și Al-Ahli și al Chinei cu Jiangsu Suning. De asemenea, are o finală de Liga Campionilor Asiei pierdută în 2015 pe când antrena pe Al-Ahli din Emirate.

Urmăriți Playsport.ro și pe