Olimpiu Moruțan forțează transferul la Galatasaray și a anunțat că vrea să plece

Moldoveanu Camelia / 22.08.2021, 08:37
Olimpiu Moruțan forțează transferul la Galatasaray și a anunțat că vrea să plece

Olimpiu Moruțan este decis să plece de la FCSB după ce Gigi Becali i-a scăzut din preț. Fotbalistul a anunțat că vrea să joace la Galatasaray, echipa care și-a arătat interesul față de el în mai multe rânduri. Ar mai fi doar un pas de făcut pentru ca mutarea să se realizeze în cel mai scurt timp.

Galatasaray îi dă lui Gigi Becali exact cât a cerut

Finanțatorul FCSB s-a văzut nevoit să scadă din prețul jucătorilor săi după prestațiile slabe din acest sezon. Dacă până acum ținea cu dinții de sumele cerute, Gigi Becali a ajuns și la mai puțin de jumătate din suma inițială. După ce l-a numit „mortăciune”, ca urmare a prestației din meciul contra Rapid, Moruțan costă acum doar 3 milioane de euro.

La mine e numai cu banii, deja încep să pierd bani. Până acum nu era problemă, acum încep să pierd. Dacă de la 10 milioane am cerut pe Moruțan 3, și nu dă nimeni? Și ei oferiseră 8, dar nu am vrut să-l dau cu 8. Acum l-am lăsat la 3 și nici nu-i interesează pe oameni. Ce înseamnă asta?

Am greșit cu Olaru, de l-am schimbat și l-am băgat pe Moruțan (la meciul Rapid – FCSB 1-0, n.r.). Eu nu am făcut schimbarea pe valoare, am zis că trebuie să joace Moruțan, dar de unde să știu eu că poate să fie atât de mortăciune? Trebuie jignit, ca să se învețe minte. Acum a venit mătușa lui să stea cu el”, a spus Becali, la „Fotbal Club” în urmă cu trei zile.

Turcii s-au decis să ofere pe Moruțan exact cât s-a cerut. Potrivit ASport, au fost atenți la declarațiile lui Gigi Becali și urmează să facă o ultimă ofertă de 3 milioane de euro. Astfel, șansele lui Olimpiu Moruțan să fie coleg cu Alex Cicâldău la Galatasaray cresc. Dacă nu o să fie acceptată nici acum oferta, „roș-galbenii” o să renunțe la „visul Moruțan”.

Olimpiu Moruțan a anunțat că vrea să plece la Galata

Turcii s-ai arătat interesul pentru Olimpiu Moruțan de ceva vreme, iar fotbalistul pare că și-a pierdut răbdarea. După ce a aflat și el de tăierea drastică a sumei de vânzare, Moruțan și-a anunțat impresarul că vrea să semneze cu echipa la care Gică Hagi a scris istorie.

Da, eu și jucătorul ne dorim ca el să joace la Galatasaray. Galatasaray este un club mare, care are niște fani incredibili”, a spus Vulturar, potrivit Ajansspor.

Astfel, potrivit lui Florin Vulturar, mai este un singur pas până la semnarea contractului. Trebuie doar ca cele două părți să se înțeleagă și să bată palma. Cu alte cuvinte, fotbalistul de la FCSB este foarte aproape să-și îndeplinească visul.