Olympique Lyon a reintrat în cursa pentru Ianis Hagi. Singurul impediment care stă în calea mutării

Gabriel-Alexandru Ioniță / 29.12.2021, 11:15
Olympique Lyon a reintrat în cursa pentru Ianis Hagi. Singurul impediment care stă în calea mutării

Transferul lui Ianis Hagi de la Rangers a revenit în actualitate în această iarnă. FC Sevilla, AS Roma sau Galatasaray s-ar arătat interesate de internaționalul român, în schimbul căruia campioana Scoției ar cere undeva în jur de 20 de milioane de euro.

De asemenea, Ianis Hagi rămâne în continuare și în vederile francezilor de la Olympique Lyon, echipă care l-a dorit și în trecut. Singurul impediment care ar sta în calea acestui transfer în acest moment este reprezentat de faptul că roș-albaștrii nu dispun de un buget de transferuri considerabil.

Ianis Hagi ar putea profita de un context favorabil pentru a ajunge la Olympique Lyon

Însă, în cazul în care francezii vor vinde ceva jucători în această iarnă, sunt șanse destul de mari ca ei să facă o ofertă oficială pentru Ianis Hagi. Iar acest lucru pare destul de plauzibil în acest moment.

Potrivit celor de la jeunesfooteux.com, formația aflată doar pe locul 13 în acest moment în Ligue 1 ar putea primi oferte foarte interesante în ianuarie în schimbul unor jucători importanți. Este vorba despre mijlocașul brazilian Bruno Guimaraes, care este dorit de Jose Mourinho la AS Roma. Dar și despre Lucas Paqueta și Jason Denayer, care sunt doriți de Newcastle United.

Astfel, în cazul în care aceste transferuri s-ar concretiza, sunt șanse destul de mari ca Ianis Hagi să ajungă la Lyon încă din această iarnă. Mai ales că poziția de mijlocaș ofensiv, ocupată în acest moment de brazilianul Paqueta, ar rămâne descoperită.

În acest sens, sursa citată chiar anunță că echipa antrenată de Peter Bosz îi urmărește atent pe Ianis Hagi și pe Serdar Azmoun de la Zenit St. Petersburg. Și va face oferte pentru cei doi în cazul în care va face rost de bani.

Ce spune antrenorul lui Rangers despre posibilele plecări din această iarnă

Astfel, Rangers ar putea rămâne fără unul dintre cei mai buni jucători în ianuarie. Acest fapt nu pare să îl îngrijoreze însă foarte mult pe antrenorul Giovanni van Bronckhorst. Acesta a explicat că echipa sa trebuie să fie pregătită și pentru astfel de situații în această iarnă.

Nu mă aștept la ceva anume. Poate nu se întâmplă nimic, poate au loc multe. Nu știi niciodată. Trebuie doar să fii pregătit, ăsta e cel mai important lucru ca antrenor. Trebuie să fii gata pentru orice.

Vom vedea unde suntem ca lot la finalul perioadei de transferuri. Dar, ca antrenor, nu vrei să te apropii de finalul perioadei de transferuri și să ai un lot mai subțire decât cel cu care ai început. Trebuie să știm dinainte ce trebuie să facem, indiferent de ce ne lovește”, a declarat antrenorul olandez potrivit MSN.

Ianis Hagi poate să părăsească Scoția, în cazul unei oferte pe placul conducerii. Rangers i-a găsit deja înlocuitor