Omrani, un nou eșec de proporții al cuplului Becali – Mihai Stoica? Analiza făcută de fostul jucător al Stelei îi spulberă tactica lui Dică

Ștefănescu Dragoș 28.09.2022, 08:50
Omrani, un nou eșec de proporții al cuplului Becali – Mihai Stoica? Analiza făcută de fostul jucător al Stelei îi spulberă tactica lui Dică

FCSB a făcut în această vară mai multe transferuri importante, însă parcursul echipei în Superliga este dezamăgitor. Astfel, formația roș-albastră a continuat să cumpere jucători. Gigi Becali l-a adus și pe  Billel Omrani, jucător dorit cu insistență în trecut la FCSB. Iosif Rotariu consideră că va fi nevoie însă de timp pentru ca Omrani să dea randament la FCSB. În plus, fostul mare internațional este convins că francezul nu va putea juca în sistemul dorit de Becali.

În ce condiții va da randament Billel Omrani la FCSB

FCSB a fost extrem de activă pe piața transferurilor în această vară. În ciuda mutărilor făcute, formația roș-albastră are un parcurs de coșmar în Superliga. Totuși, Gigi Becali a mai adus un jucător la FCSB. Este vorba de Billel Omrani (29 de ani), fotbalist dorit cu insistență și în trecut la formația roș-albastră. Finanțatorul FCSB îl vede pe atacantul francez drept titular de drept în angrenajul gândit de Nicolae Dică.

Totuși, nu toată lumea crede că Omrani se va impune atât de ușor la FCSB. Iosif Rotariu este convins că francezul va avea nevoie de timp pentru a se adapta. Mai mult, fostul mare internațional susține că Omrani nu va putea juca în sistemul dorit de Gigi Becali.

Nu văd un 4-4-2, cu Omrani și Compagno. E un transfer bun făcut de FCSB, dar e nevoie de răbdare în cazul lui Omrani. El va juca, în opinia mea, într-un trident ofensiv alături de Compagno central și Florinel Coman în stânga.

Sau în stânga, alături de Cordea pe dreapta și Compagno central. Cel puțin pe foaie, acest atac arată foarte bine la FCSB”, a declarat Iosif Rotariu, conform Sport.ro.

Omrani, marele pariu al lui Gigi Becali. ”Pe teren trebuie să fie jucătorii valoroși”

Billel Omrani nu a apucat încă să debuteze oficial pentru FCSB. Atacantul francez a jucat pentru echipa a doua a FCSB-ului, într-un amical cu CS Dinamo.

Gigi Becali a anunțat însă că Omrani va fi titular în primul ”11” trimis de Dică pe teren încă de la primul meci. Latifundiarul din Pipera a sugerat chiar și sistemul de joc pe care l-a creionat împreună cu tehnicianul.

În primul meci îl veți vedea pe teren pe Omrani. Așa trebuie să joace (n.r – Nicolae Dică, cu doi atacanți), nu dacă se poate. Pe teren trebuie să fie jucătorii valoroși, asta e deviza mea. Antrenorul trebuie să-i așeze.

Auzeam că spune Dică, dar am zis că nu mă bag, că ar vrea să joace 4-4-2. I-am zis că nu mă pricep și să nu mă întrebe pe mine. Nu mă pricep eu la sisteme, dar el spunea că vrea să joace 4-4-2. Spunea, acum nu știu dacă va face așa”, a spus Gigi Becali.

Urmăriți Playsport.ro și pe