Ora de start a meciului dintre Simona Halep și Paula Badosa a fost anunțată de organizatorii de la Wimbledon 2022

Robert Zanfir 03.07.2022, 22:05
Ora de start a meciului dintre Simona Halep și Paula Badosa a fost anunțată de organizatorii de la Wimbledon 2022

Simona Halep (30 de ani, 18 WTA) va juca cu Paula Badosa (24 de ani, locul 4 WTA) în optimile de finală de la Wimbledon. Partida se va juca de la ora 17:30 pe Terenul Central. Pentru Simona va fi prima prezență pe arena centrală, în acest an.

Simona Halep poate profita de culoarul ivit la All England Club. Se poate gândi la al treilea trofeu de Grand Slam din carieră, după ce favorita Iga Swiatek a fost scoasă din concurs. Românca va da peste Paula Badosa, în fața căreia are un ascendent moral. A câștigat singura întâlnire directă de până acum. A fost 6-3, 6-1 în turul 3 de la Madrid.

S-a aflat ora de start a meciului dintre Simona Halep și Paula Badosa

Simona Halep va juca pentru prima dată pe Arena centrală de la All England Club. Primele trei partide le-a jucat pe arenele secundare ale celebrului complex de la Wimbledon.

Duelul dintre româncă și spanioloaica Paula Badosa este programat în jurul orelor 17:30. Va începe după meciul Nick Kyrgios (Australia) – Brandon Nakashima (SUA) – ora 15:30, din turneul băieților.

„E un meci greu cu siguranță. Va fi o provocare pentru mine și vreau doar să joc așa cum am jucat și la Madrid contra lui Badosa. Nu contează rezultatul, ce contează e să joc așa cum vreau,
Simona Halep imediat după ce și-a aflat adversara din optimi.

Halep: În ultima vreme am avut probleme cu încredere

„Sunt bucuroasă, evident, că sunt în a doua săptămână. Cred că a fost o primă săptămână foarte bună, am jucat bine, sunt mulțumită de felul în care am jucat, dar știu că pot să fac mai bine. Și în fiecare zi îmi împing limita să fiu mai agresivă și să joc mai ofensiv. Asta îmi spune și antrenorul, că îi place cum joc.

În ultima vreme am avut ceva probleme cu încrederea, dar e normal după ce anul trecut n-am câștigat prea mult. Dar, din nou, felul în care am muncit m-a făcut să mă simt mai bine. Simt că fizic sunt puternică, eu mă simt puternică, mă simt unde trebuie să fiu.

Nu mai sunt îngrijorată în ceea ce privește accidentările. Iar tenisul va veni. Dacă fac în fiecare zi ce trebuie să fac, sunt foarte încrezătoare că o să joc acel tenis de la cel mai înalt nivel”, a spus Simona Halep, potrivit eurosport.ro.

Cum arată traseul virtual al Simonei Halep la Wimbledon:

Optimi de finală: Paula Badosa (locul 4 WTA)
Sferturi de finală: Amanda Anisimova (25 WTA) / Harmony Tan (115 WTA)
Semifinale: Alize Cornet (37 WTA) / Ajla Tomljanovic (44 WTA) / Elena Rybakina (23 WTA) / Petra Martic (80 WTA)
Finală: Ons Jabeur (2 WTA) / Jelena Ostapenko (17 WTA) / Caroline Garcia (55 WTA).

Sigur că are importanță, nu pot să mint (n.r. – dacă contează viitoarea adversară). E o fostă campioană și joacă bine. Mă bucur pentru timpul petrecut pe teren, pentru mine e important să joc bine, pe terenul central. Sper să joc bine și meciul următor și pubicul să mă susțină,
Paula Badosa.