Pandemia îl ține departe pe Viorel Hizo de Rapid. Antrenorul a dat răspunsul despre revenirea în Giulești

Marian Cărăvan 07.01.2021, 17:07
Pandemia îl ține departe pe Viorel Hizo de Rapid. Antrenorul a dat răspunsul despre revenirea în Giulești

Odată cu schimbările de pe banca tehnică a Rapidului, a fost vehiculat și numele lui Viorel Hizo. La cei 73 de ani ai săi, cel poreclit „Dulăul”, era de ceva timp retras din activitate. Deși a fost convins să colaboreze cu noul staff tehnic al giuleștenilor, deocamdată pandemia îl ține departe pe Viorel Hizo de Rapid.

Pandemia îl ține departe pe Viorel Hizo de Rapid

La 73 de ani, pentru Viorel Hizo viața decurge altfel, se ocupă de grădină, de nepoți și încearcă să se detașeze de toată nebunia care ne înconjoarî. A acceptat însă să dea o mână de ajutor staff-ului tehnic al Rapidului, echipă la care a bifat cinci mandate. Pandemia îl ține însă departe pe Viorel Hizo de Rapid. Deocamdată tehnicianul nu poate pleca din Sibiul natal.

„Este o idee şi nu pot să neg că Grig vrea acest lucru, aşa cum vrea şi staff-ul administrativ. Însă în acest moment este foarte greu să mă deplasez şi să stau în Bucureşti.

Asta înseamnă să locuiesc la un hotel, să mănânc la un restaurant… pentru că trebuie să trăieşti viaţa de zi cu zi. Iar COVID-ul acesta este o problemă mare ţinând cont şi de vârsta pe care eu o am. Nu pot să neg că îmi este teamă. Din punct de vedere mental şi fizic nu se pune problema să nu pot să îl ajut pe Grig. Însă există această problemă”, a spus Viorel Hizo, într-un interviu acordat pe Rapid TV.

Pandemia il tine departe pe Viorel Hizo de Rapid
Pandemia il tine departe pe Viorel Hizo de Rapid

Viorel Hizo îl susține pe noul antrenor al Rapidului

De la 1 decembrie 2020, Rapidul are un antrenor nou. Acesta este un fost jucător al alb-vișiniilor, Nicolae Grigore. Un tehnician foarte tânăr, 37 de ani, fost secund al lui Adrian Mutu la naționala U21. Nicolae Grigore și-a manifestat încă de la început intenția de a colabora cu Viorel Hizo.

„Noi, cei din staff, am trecut prin multe la Rapid, pentru ca Rapidul este un club special, iar lipsa de experienţă încercam să o atenuăm şi cu ajutorul domnului Viorel Hizo.

Normal ca ar fi vrut să vină la Bucureşti, dar familia l-a temperat”, a spus Nicolae Grigore la Digi Sport.

Viorel Hizo îl susține pe Nicolae Grigore, dar e de părere că noul tehnician trebuie să demonstreze că el este soluția pentru promovarea Rapidului în prima ligă.

„Nicolae Grigore trebuie să ne demonstreze că el este soluţia pentru a promova. Toată lumea trebuie să îl ajute, toţi trebuie să fie în jurul echipei, pentru că o promovare nu depinde doar de antrenor. Sunt multe lucruri care duc la succesul unei echipe. Şi este şi păcat ca Rapid să nu promoveze în acest an când se termină noul stadion din Giuleşti. Deci e important ca finalizarea noului stadion să fie urmată de o promovare”, a mai spus Viorel Hizo.

Rapidul ocupă locul 3 la finalul turului și desfășoară în această perioadă o campanie de achiziții pentru partea a doua a campionatului.

 

Urmăriți Playsport.ro și pe