Panduru știe prima retrogradată: “N-au cum să reziste”. La începutul sezonului, visau la Europa

Ioan Valentin Oprea 21.03.2023, 10:09
Panduru știe prima retrogradată: “N-au cum să reziste”. La începutul sezonului, visau la Europa

Continuă degringolada la FC Argeş. Piteştenii sunt tot mai aproape de retrogradare după înfrângerea de ieri, cu Universitatea Cluj, iar Basarab Panduru le dă şanse minime alb-violeţilor să mai evolueze sezonul viitor în Superligă.

Fără nicio victorie în ultimele treisprezece etape, argeşenii ocupă, pentru moment, penultima poziţie a clasamentului, cu un total de doar 14 puncte. Basarab Panduru dă vina pentru reultatele negative ale Argeşului pe şefii grupării din Trivale.

FC Argeş, cu tot ce face, se duce spre Liga 2, cu jocul, cu tot ce se întâmplă acolo. Nu ai cum să rămâi în prima ligă, cu aşa ceva nu poţi bate Hermannstadt, Craiova. Nu mi se pare că au făcut ceva ca să iasă din situația asta. Asta nu mai e presiune, asta e o problemă”, a comentat Panduru, la Orange Sport, situaţia grea în care se află alb-violeţii.

Îndepărtarea lui Prepeliţă, o eroare

Fostul mijlocaş al Stelei crede că îndepărtarea de la echipă a duo-ului Andrei Prepeliţă-Jean Vlădoiu este cauza principală a căderii din clasament a formaţiei piteştene.

Cu Prepeliţă nu ajungeau în situaţia asta. El a dus echipa în play-off, iar în al treilea an eşti supărat că nu a dus echipa pe primul loc. Nu ştiu ce aveau cu el şi cu Jean Vlădoiu. Părea omul capabil să facă treabă acolo”, a adăugat Panduru.

După ce au pus punct colaborării cu Prepeliţă, şefii grupării din Trivale s-au despărţit şi de Marius Croitoru. De la Argeş a plecat, de asemenea, şi interimarul Constantin Schumacher. Bogdan Argeş Vintilă a semnat, de curând, cu piteştenii, dar sosirea sa nu a revitalizat încă trupa alb-violetă. În primul meci cu Vintilă pe bancă, FC Argeş a pierdut în deplasare, la U Cluj, scor 0-2.

Urmăriți Playsport.ro și pe