Patima care a sărăcit-o pe Anamaria Prodan: „Mi-am pierdut casele din cauza problemelor”. Dezvăluire cutremurătoare a impresarei

Dragos Stefanescu 30.01.2023, 11:56
Patima care a sărăcit-o pe Anamaria Prodan: „Mi-am pierdut casele din cauza problemelor”. Dezvăluire cutremurătoare a impresarei

Anamaria Prodan este una dintre cele mai cunoscute femei de afaceri din România. În ultimii ani ea a devenit o prezență obișnuită în presa din țara noastră. Înainte de a cunoaște celebritatea, Anamaria a avut o adolescență zbuciumată. Fiind influențată de anturaj, ea a pierdut sume mari de bani la jocurile de noroc, ba chiar și propria casă.

Cum a pierdut Anamaria Prodan sume mari de bani. ”Mi-am pierdut casele din cauza problemelor”

Anamaria Prodan și-a câștigat notorietatea mai ales prin implicarea în fotbal. Impresara a reușit să iasă în prim plan în ultimii ani și a devenit extrem de mediatizată în presa din România.

Înainte de ajunge persoană publică, Anamaria a traversat și momente delicate. Ea a dezvăluit că în adolescență a avut o perioadă extrem de zbuciumată. Fiind fiica celebrei interprete de muzică populară Ionela Prodan, Anamaria a avut mereu pe mână mulți bani. Influențată de anturaj, ea își petrecea mai tot timpul în cluburi și juca foarte des la cazinou, unde a pierdut sume mari de bani. Mai mult, pentru a-i achita datoriile, mama sa i-a vândut apartamentul. Ulterior, în urma unei discuții serioase cu mama sa, Anamaria a realizat că o luase pe un drum greșit.

Tata a murit când eu aveam 19 ani, exact în perioada când trebuie să fii cel mai atent, să alegi drumul în viaţă. Ei, eu pentru că în copilărie am fost ţinută din scurt, atunci la 19-20 de ani am avut nişte derapaje. Am început să-mi petrec toate nopţile în discotecă, la Vox Maris. Intrarea era numai pe dolari, dar nu prea avea nimeni. Eu aveam, pentru că eram fata Ionelei Prodan, furam de acasă banii… Am pierdut averi la cazinou! Am pierdut casele mele la cazinou! Pentru că maică-mea s-a enervat şi, ca să-mi acopere datoriile, mi-a vândut apartamentul… Viaţa mea era aşa: plecam pe la ora 12 noaptea la discotecă, unde stăteam toată noaptea în cel mai tare anturaj al vremii… Ţigănuşu’ mic, Mădălin Voicu, Serghei, cel mai tare din anturaj, Călin Andrei, băiatul fostului ministru Ştefan Andrei, fetele Mihaelei Ceauşescu, chiar dacă era imediat după Revoluţie, ele erau foarte deştepte şi mişto. O gaşcă super tare! M-am lăsat şi de facultate vreo şase luni, până când a avut maică-mea o discuţie foarte serioasă cu mine şi începusem să mă mai duc, dar tot viaţa asta o aveam“, a povestit Anamaria Prodan, potrivit Adevărul.

Anamaria Prodan a plecat în America pentru un bărbat

Anamaria Prodan a povestit recent cum a plecat prima oară în Statele Unite ale Americii fără să ia nimic cu ea. Totul s-a întâmplat după ce l-a cunoscut pe primul ei soț, Tiberiu Dumitrescu. Acesta juca baschet în America, iar Anamaria a decis să-l însoțească. Fiind foarte tineri, niciunul dintre ei nu avea o situație materială prea bună. Ulterior, cei doi au reușit să-și construiască propriul drum, unul chiar plin de succes.

Am ales America pentru că primul meu soț juca baschet de performanță în America, era la facultate(…) Am plecat fără nimic, nu am luat absolut nimic, doar un geamantan cu niște haine, atât. Și eu și primul meu soț la fel, fără niciun ajutor din partea nimănui, ne-am construit viața”, a declarat Anamaria Prodan la Kanal D.

Urmăriți Playsport.ro și pe