Patronul lui Napoli, reacție nervoasă pe tema vânzării drepturilor TV pentru Serie A: „Ei vând fotbal. Asta e tot ce știu să facă”

Cosmin Olteanu 24.05.2023, 21:06
Patronul lui Napoli, reacție nervoasă pe tema vânzării drepturilor TV pentru Serie A: „Ei vând fotbal. Asta e tot ce știu să facă”

Aurelio De Laurentiis, patronul lui Napoli, noua campioană a Italiei, a avut o reacție nervoasă pe tema vânzării drepturilor TV pentru Serie A.

Miercuri, directorii cluburilor din Serie A s-au întâlnit, la Roma, pentru a vota modul în care va arăta oferta pentru radiodifuzorii interesați să achiziționeze drepturile TV pentru Serie A, pentru următorii ani.

Patronul lui Napoli, reacție nervoasă pe tema vânzării drepturilor TV pentru Serie A

Aurelio De Laurentiis, patronul campioanei Italiei, s-a declarat foarte nemulțumit de discuția de la Roma.

„Ce mai e nou? Ei vând fotbal. Asta e tot ce știu să facă. Noi suntem cei care îl vindem pentru că nu știm cum să o facem, este ceva ce facem de secole. Consilieri și fonduri? Întrebați-i pe cei care au rămas înăuntru…”, a declarat Aurelio De Laurentiis, pentru presa din Italia.

Aurelio De Laurentiis, dispus să renunțe la Luciano Spalletti

Întrebat despre o posibilă plecare a antrenorului Luciano Spaletti după ce a cucerit titlul cu Napoli, Aurelio De Laurentiis a lăsat de înțeles că nu ar avea o problemă dacă tehnicianul italian ar alege să pregătească altă echipă, în sezonul următor.

„Spalletti este un campion, iar campionii trebuie să găsească un teren pentru a se exprima cât mai bine, cu noi l-a găsit și totul a funcționat. Mai bine la Napoli? Fără îndoială, dar în viață libertatea este un bun incomensurabil și neprețuit, nu trebuie să tai aripile nimănui, așa cum nimeni nu trebuie să mi le taie pe ale mele. Trebuie să rămânem uniți.

Important este să fim recunoscători față de cei care au dat și față de cei care au primit. De aceea am păstrat relații bune cu Mazzarri, cu Ancelotti, cu Reja și cu Benitez. Important este să fim recunoscători”, a spus De Laurentiis, recent.

Urmăriți Playsport.ro și pe