Patru goluri în ultimul amical al Universității Craiova. Oltenii au fost conduși pe tabelă, însă au revenit spectaculos

Catinca Giosanu 29.06.2021, 22:58
Patru goluri în ultimul amical al Universității Craiova. Oltenii au fost conduși pe tabelă, însă au revenit spectaculos

CS Universitatea Craiova a bifat prima victorie a cantonamentului estival din Austria. Patru goluri au fost bifate în ultimul amical al oltenilor. Jucătorii din Craiova au fost conduși pe tabelă, însă au revenit spectaculos. Nimeni nu se aștepta la așa ceva!

Patru goluri în ultimul amical al Universității Craiova

În primul meci al cantonamentului din Austria, CSU Craiova a cedat, 0-2, împotriva rușilor de la Ufa. De data aceasta însă, CS Universitatea Craiova s-a impus cu 3-1 în fața celor de la Swarowski Tirol. În prima parte a meciului, formația antrenată de Leo Grozavu a fost condusă. Ulterior, oltenii au revenit spactaculos.

Elevii lui Marinos Ouzounidis au început slab meciul. Renny Smith a frucstificat un contraatac la care apărarea formației alb-albaștre a fost făcută șah-mat. Dar asta, după ce trei olteni au fost depășiți prin dribling. Autorul golului nu a făcut mare lucru, ci a îndeplinit o simplă formalitate. Acela a fost momentul în care jucătorii craioveni s-au trezit la realitate.

Cicâldău putea îndrepta lucrurile, în minutul 27, doar că nu a punctat la o dublă oportunitate. Nici Koljic (minutul 47) nu s-a lipit la gol dintr-o poziție bună. Mihai În minutul 58, Alexandru Bălașa a dat alarma remontadei. Fotbalistul în vârstă de 26 de ani a deviat cu capul un șut-centrare al lui Nistor.

Oltenii au fost conduși pe tabelă, însă au revenit spectaculos

Din momentul în care a marcat Bălașa, controlul jocului a fost preluat de internaționalii români. Deși intrase de puțin timp pe teren, Markovici a înscris un gol în minutul 68. El a marcat din două încercări de șut, iar aproape de final Ofosu a concretizat o lansare a lui Pigliacelli. Acest lucru s-a întâmplat în minutul 87. Astfel, CS Universitatea Craiova a bifat prima victorie a cantonamentului estival.

Tirol - CS Universitatea Craiova 1-3
Tirol – CS Universitatea Craiova 1-3

Ce i-a lipsit Craiovei pentru a lua titlul

CS Universitatea Craiova a câștigat Cupa României, după ce a învins-o pe Astra, echipă retrogradată în Liga 2, scor 3-2, după prelungiri. CS Universitatea Craiova a obținut calificarea în turul secund al UEFA Conference League.

La finalul jocului de la la Ploiești, Sorin Cârțu a vorbit despre succesul obținut de elevii lui Marinos Ouzounidis. De asemenea, el a adus în discuție revenirea publicului pe stadion. Fostul jucător este de părere că echipa va fi mai puternică împreună cu fanii și că aceștia ar fi putut fi decisivi în lupta la titlu.

Noi, când am câștigat ceva, am făcut-o cu emoții mari! E normal, e o finală de Cupă și mereu e un stimulent pentru echipele care joacă. Nu m-a surprins atitudinea Astrei, orice jucător își dorește să câștige o finală. A fost un meci frumos, dar cu emoții pentru echipe.

Suporterii ne-au lipsit foarte mult. Mereu au reprezentat un imbold pentru noi. Au fost al 12-lea jucător. Sunt cântece, încurajări, nu poți să joci cu tribune goale. Dacă suporterii erau în tribună, măcar un campionat luam în această perioadă. Mai ales cel de anul aceasta. Lipsa lor ne-a împiedicat să câștigăm un campionat!”, a declarat președintele oltenilor, conform gsp.ro.

Urmăriți Playsport.ro și pe