Pe cine plătea Cristi Borcea 5000 de euro în fiecare săptămână. Omul de afaceri a recunoscut totul

Moldoveanu Camelia 19.11.2021, 07:03
Pe cine plătea Cristi Borcea 5000 de euro în fiecare săptămână. Omul de afaceri a recunoscut totul

Cristi Borcea a dezvăluit care era fotbalistul său preferat pe vremea când conducea clubul Dinamo. „Câinele” primea 5000 de euro bonus pe meci, bani veniți direct din buzunarul patronului. Motivul este unul unuitor.

Era „premiat” din simpatie de către Cristi Borcea

Borcea își amintește cu plăcere de perioada în care conducea Dinamo. El a mărturisit că fotbalistul lui preferat era Adrian Cristea, fotbalistul cunoscut pentru viața personală tumultoasă. Fostul finanțator dinamovist scotea din buzunar 5000 de euro în fiecare meci în care „Prințul” intra pe teren, indiferent de prestația avută.

Cristi Borcea a subliniat faptul că Adrian Cristea era un fotbalist genial și ar fi putut avea o carieră de succes dacă ar fi fost mai serios. Mai mult, a spus că o atitudine asemănătoare cu cea a lui Ionel Dănciulescu l-ar fi propulsat pe „Prințul” Cristea pe culmile carierei.

Cristea… ce fotbalist! Îl puneam pe Victor să îi spună, îi dădeam 5000 de euro la fiecare meci de la mine, să îi zică Victor «bă, fii atent, 5000!».

Dacă avea disciplina lui Dănciulescu era mare rău de tot. Ce fotbalist, avea viteză, ambele picioare, tehnică, absolut tot”, a spus Cristi Borcea, potrivit Pro Sport.

„Dănciulescu plângea în vestiar”

Cristi Borcea, fost finanțator al echipei, a vorbit despre situația în care se află Dinamo. Acesta era în loja oficială când Dinamo luat ultimul titlu de campioană, în 2007. Pe banca tehnică se afla tot Mircea Rednic.

Acesta crede că „Puriul” este antrenorul care va scoate echipa din criză și o va salva de la retrogradare. Fostul patron este de părere că lipsa unui stadion modern este principala problemă a clubului. Construirea unei arene la standarde de secol 21 ar salva echipa.

Am încredere în Mircea Rednic, că după perioada de iarnă va reuși. Dinamo nu cred că va retrograda, dar Dinamo, fără stadion, nu are niciun viitor, e în moarte clinică. Așa am fost blestemați tot timpul, cu Liga Campionilor și cu stadionul”.

Totodată, el a vorbit și despre lot, unul destul de slăbuț, calitativ vorbind, cu ceea ce este obișnuită Dinamo. El a făcut dezvăluiri despre perioada în care Dinamo avea printre cei mai buni jucători din țară, dar oficialii duceau o adevărată luptă cu suporterii din acest motiv. Mai mult, el a menționat că Dănciulescu plângea în vestiar.

Ne mai trebuie echipă, după ce ieșim din insolvență. Când aveam două echipe, eram înjurați. Trei sau patru ani a trebuit să mă lupt cu suporterii pentru Dănciulescu. Nu știți prin ce a trecut el. Plângea în vestiar” a declarat Borcea la DigiSport.

Urmăriți Playsport.ro și pe