Pe placul lui Marius Șumudică! Antrenorul a lăudat decizia conducerii Rapidului de a-l instala președinte pe Daniel Niculae

Moldoveanu Camelia / 07.04.2021, 13:33
Pe placul lui Marius Șumudică! Antrenorul a lăudat decizia conducerii Rapidului de a-l instala președinte pe Daniel Niculae

Marius Șumudică laudă numirea lui Daniel Nicolae la Rapid. Antrenorul crede că noul președinte înțelege fenomenul pentru că „vine din iarbă”. Rapidul pare să aibă mai multe șanse pentru a promova.

Șumudică: „Chiar era nevoie acolo de cineva ca el”

Daniel Niculae este pe placul lui Șumudică
Daniel Niculae este pe placul lui Șumudică

Antrenorul salută numirea lui Daniel Niculae președinte la Rapid, potrivit digisport.ro. El este de părere că echipa din Giulești avea nevoie de un om ca el, unul care să „vină din iarbă”. Rapidul are șanse să promoveze în Liga 1, chiar dacă s-a calificat în play-off în ultima etapă.

Cred ca e o alegere bună, foarte bună pentru Rapid. În ideea de performanţă pentru că Nico înţelege fenomenul, vine din iarbă. Chiar era nevoie acolo de cineva ca el înainte de campania asta din play-off.

Dar va avea mult de furcă. Este omul care le poate insufla jucătorilor spiritul acestei echipe, dar totul poate fi făcut până la o limită. Nu poţi transforma o echipă, un lot, peste noapte, iar din ce am văzut eu la televizor echipele au loturi echilibrate, aşa că nu se poate vorbi despre o favorită. ”

După calificarea Rapidului în play-off și numirea noului președinte, Marius Șumudică și-a exprimat părerea despre Liga 1.

De aceea cred că se poate întâmpla orice. Rapid trebuie să-şi propună unul dintre primele două locuri, care îţi dau dreptul să promovezi direct. De pe celelalte două locuri, 3 şi 4, indiferent cine va merge la baraj nu va avea nicio şansă cu echipele care vin din Liga 1. Nivelul este incomparabil la acest moment”

A spus „DA” echipei naționale

Șumi uită, convenabil, că despărțirea de Rizespor s-a produs și din cauza modului în care el și-a tratat jucătorii. El i-a acuzat că nu pot face un dribling sau nu pot trage un șut pe poartă. El a mai spus că nici Mourinho n-ar putea fi mai mult, dată fiind valoarea scăzută a fotbaliștilor. Însuși bașkanul echipei turce a dezvăluit comportamentul nepotrivit al antrenorului român față de jucătorii săi.

Cu toate că munca de selecţioner e alta, dar ar fi o provocare şi cred ca am destulă experienţă pentru a face faţă la echipa naţională. Am un staff foarte bun, dar nu cred că se va pune problema, nu se va ajunge la Şumudică. Consider că Hagi, Olăroiu, Petrescu au experienţă mai mare şi ar merita să fie înaintea mea selecţioneri. Eu sunt un tip onest, nu m-am ascuns niciodată. Eu îmi văd lungul nasului. În plus, echipa naţională are deocamdată selecţioner” a declarat la Telekom Sport.