Cristi Borcea și Daniela Crudu, filmați noaptea, la un restaurant. Bruneta și fostul șef al lui Dinamo au avut o aventură (Remember)

Simion Andrei / 25.02.2021, 09:20
Cristi Borcea și Daniela Crudu, filmați noaptea, la un restaurant. Bruneta și fostul șef al lui Dinamo au avut o aventură (Remember)

Cristi Borcea și Daneiela Crudu au fost filmați noaptea într-unul dintre restaurantele selecte ale Bucureștiului. Fostul finanțator al clubului Dinamo este cunoscut drept un cuceritor, iar fosta asistentă asistentă TV nu i-a scăpat.

Cristi Borcea și Daniela Crudu, filmați noaptea, la un restaurant

Atât Borcea, cât și Crudu au fost și sunt în continuare două personaje mediatice în presa mondenă. Fostul finanțator al clubului Dinamo are o reputație de cuceritor, în timp ce Daniela Crudu s-a făcut remarcată prin diverse relații cu oameni din lumea fotbalului.
Fosta asistentă TV a avut la un moment dat o aventură inclusiv cu Ioan Niculae, patronul lui Astra care a fost arestat recent. De asemenea, Daniela Crudu a avut o relație de lungă durată cu Mihai Costea, fost fotbalist la Craiova și FCSB.
În acest context, pare cu atât mai puțin surprinzătoare și o apropiere mai veche dintre Cristi Borcea și Daniela Crudu.
Totul se întâmpla în anul 2010, când cei doi se întâlneau prin restaurantele mai puțin expuse din București.

Cristi Borcea și Daniela Crudu, surprinși la un restaurand din București
Cristi Borcea și Daniela Crudu, surprinși la un restaurant din București

Cristi Borcea a cucerit-o pe Daniela Crudu

La vremea în care între cei doi s-a înfiripat o idilă, Cruduța era deja un personaj în mass-media. Ea era deja asistentă TV în cadrul emisiunii „Neatza” și intrase în vizorul mai multor bărbați cunoscuți din România.
Printre ei s-a numărat și Cristi Borcea, care în anul 2010 era încă însurat cu Mihaela, femeia care i-a dăruit și trei copii. Mai mult, în peisaj era deja apărută de ceva timp și Alina Vidican, care ulterior avea să îi devină soție lui Borcea.

Cu toate acestea, Borcea nu s-a sfiit și ar fi abordat-o pe Daniela Crudu. Potrivit mai multor articole din anul 2010, Borcea ar fi convins-o pe Daniela Crudu să iasă cu el de câteva ori la cină. Totul s-ar fi întâmplat la restaurantul „Balthazar” din București. Localul respectiv era cunoscut drept unul select, însă nu era atât de frecventat la acea vreme. Ieșirile celor doi nu au scăpat neobservate. Ei au fost zăriți în ipostaze foarte apropiate la restaurant și în jurul lor părea să plutească o stare de bine. Mai mult, la plecarea de la restaurant au fost surprinși chiar și în timp ce se țineau de mână.

Cristi Borcea vedea deja și cu Alina Vidican în perioada în care a ieșit cu Cruduța
În perioada în care a ieșit cu Daniela Crudu, Cristi Borcea se vedea deja și cu Alina Vidican, viitoarea lui soție

Cristi Borcea, dat de gol de nașul Gigi Becali

La un an după escapadele cu Daniela Crudu, Cristi Borcea se căsătorea cu Alina Vidican. În 2011, nașul lor de nuntă era chiar Gigi Becali, prieten cu Borcea și finanțator al echipei FCSB.
Pasiunea pe care Borcea o avea față de Daniela Crudu a fost dezvăluită chiar de Gigi Becali. Totul s-a întâmplat în cadrul unei emisiuni televizate, când finanțatorul FCSB nu s-a mai putut abține și a dat „cărțile pe față”.
Atunci, el afirma faptul că Alina, soția lui Borcea de la acea vreme, nu îl lasă pe omul de afaceri să se uite pe Antena 1, de frică să nu se îndrăgosteasca de Daniela Crudu.

Gigi Becali, naș la nunta dintre Cristi Borcea și Alina Vidican
Gigi Becali, naș la nunta dintre Cristi Borcea și Alina Vidican