Performanță uimitoare în comuna Șelimbăr. Jucătorul a fost convocat la naționala mare

Catinca Giosanu 29.09.2021, 21:23

Echipa unei comune din România a reușit o performanță uimitoare. Gruparea va trimite un jucător la naționala statului Congo. Este pentru prima dată când clubul sibian bifează o astfel de realizare.

Un jucător de la CS Comunal Șelimbăr, convocat la naționala statului Congo

CS Comunal Șelimbăr este una dintre echipele din Liga 2 care vor avea cel puțin un jucător la națională statului Congo. Fundașul Messie Biatoumoussoka a avut performanțe uimitoare, iar asta a atras atenția conaționalilor săi, care l-au convocat în premieră la naționala statului Congo.

Biatoumoussoka va face parte din lotul reprezentativei statului Congo pentru meciurile din luna octombrie cu Togo, din preliminariile Campionatului Mondial. Anunțul a fost făcut de reprezentanții formației din Liga 2 prin intermediul unei rețele de socializare.

Messie Biatoumoussoka va participa la acțiunea lotului național al statului Congo, privind campania de calificare pentru Cupa Mondială din Qatar 2022, acțiune ce va avea loc în perioada 8-12 Octombrie. Fundașul central sosit la Șelimbăr în această vară a reușit să se acomodeze rapid și să devină om de bază al echipei antrenată de Eugen Beza.”, se arată în mesajul clubului din comuna Șelimbăr, postat pe Facebook.

Cine este Messie Biatoumoussoka

Messie Biatoumoussoka a împlinit recent frumoasa vârstă de 23 de ani. El are dublă cetățenie, franceză și congoleză.

La trupa din Șelimbăr a ajuns în această vară, iar în actualul sezon are cinci meciuri jucate în opt etape. 330 de minute a jucat în total pe teren jucătorul convocat la naționala statului Congo.

Directorul general al echipei sibiene, Cornel Stanilă, s-a arătat entuziasmat de convocarea fotbalistului de 23 de ani. Oficialul este convins că CS Comunal Șelimbăr se află pe o traiectorie bună.

Convocarea la naționala statului Congo a lui Messie ne arată că suntem pe drumul cel bun și reprezintă o confirmare a selecției făcute în vară, a rezultatelor obținute de jucător și club, cât și o îndeplinire a unui obiectiv important al clubului și anume selecționarea jucătorilor la loturile naționale. Mă bucur și sunt mândru că Șelimbărul reușește sa trimită jucatori la loturile naționale, pe care să le reprezinte cu succes și sunt convins că pe lângă Messie și Antone (n.r. – Nicolas Antone, un mijloc de 18 ani convocat și el în trecut la naționala de juniori a României), vom trimite în curând și alți jucători care să își reprezinte cu mândrie țara.”, a declarat Stanilă.

Pe lângă Biatoumoussoka, CS Comunal Șelimbăr mai are în lot alți doi jucători de altă naționalitate, pe moldoveanul Ion Cărăruș (25 ani) și pe italianul Massimo Goh N’cede (22 ani).

Urmăriți Playsport.ro și pe