Pericol pentru Dinamo! Iuliu Mureșan, apel disperat pentru suporterii „câinilor”: „Suntem cu ghilotina deasupra capului”

Giosanu Catinca / 13.01.2022, 16:33
Pericol pentru Dinamo! Iuliu Mureșan, apel disperat pentru suporterii „câinilor”: „Suntem cu ghilotina deasupra capului”

Iuliu Mureșan (67 de ani), președintele lui Dinamo, a făcut apel la suporteri înainte de a doua parte a sezonului. Oficialul este de părere că presiunea suplimentară pusă de fani pe echipă nu e deloc benefică, mai ales în situaţia dificilă în care se află.

Iuliu Mureşan, apel disperat către suporterii lui Dinamo

Dinamo nu s-a descurcat deloc bine în acest sezon. Pentru “roș-albi”, perioada de pregătire din iarnă se poate dovedi crucială pentru restul sezonului, însă lucrurile sunt tensionate în continuare în echipa din ”Ștefan cel Mare”.

Formația lui Stoian nu duce lipsă de fani. Chiar dacă mulți au ales să se retragă din programul DDB în urma unor incidente neplăcute, Dinamo are în continuare suficienți fani înfocați. Însă ultrașii alb-roșilor nu sunt nici ei mulțumiți de felul în care se mișcă lucrurile, astfel că nu s-au ferit să treacă la fapte.

După ce l-au dezbrăcat de tricou pe Deian Sorescu și au oprit autocarul din mers, fanii dinamoviști au fost rugați public de către Iuliu Mureșan să renunțe la aceste gesturi, care nu fac deloc cinste echipei, și să ofere liniște clubului.

”Suntem cu ghilotina deasupra gâtului”

Iuliu Mureşan susține că primul amical al iernii nu este relevant. Totuși, a recunoscut că există o presiune din partea suporterilor, iar episoadele Sorescu şi oprirea autocarului pe autostradă au afectat mult echipa pe care o administrează.

Amicalul cu Mioveni nu este relevant. Jucătorii au fost încărcaţi, cu câte două antrenamente pe zi. Am mai avut mici probleme de lot. Trebuie să îmbunătăţim lotul, asta este clar.

Steliano Filip are contract cu clubul şi trebuie să îl respecte. A făcut mult rău jucătorilor episodul cu Deian Sorescu dezbrăcat de tricou şi oprirea autocarului pe autostradă. Sunt jucători care ar vrea să plece.

Printre ei este şi Steliano Filip. El a făcut şi o greşeală. Nu trebuie să te contrezi cu suporterii. El a răspuns şi nu e bine. Fanii au trăirile lor, toţi ţin la această echipă, dar au trăiri diferite fiecare. Nu trebuie să intri în dialog pe Facebook.”, a spus Iuliu Mureşan, potrivit celor de la Fanatik.

În momentul de față, Dinamo se află pe penultimul loc în Liga 1, cu doar 12 puncte acumulate în 21 de runde, iar salvarea de la retrogradare este considerat un obiectiv greu de îndeplinit.