Pericol pentru Marius Croitoru la FC Botoșani. Patronul moldovenilor s-a săturat de incertitudini și i-a dat ultimatum antrenorului

Bordei Radu 07.06.2022, 13:48
Pericol pentru Marius Croitoru la FC Botoșani. Patronul moldovenilor s-a săturat de incertitudini și i-a dat ultimatum antrenorului

Marius Croitoru nu mai este așa sigur de postul lui, la Botoșani. Ultimile luni au adus o tensiune în relația dintre patronul Valeriu Iftime și tehnicianul său. Nici rezultatele nu l-au mai ajutat pe antrenor, care a ratat prezența în play-off, dar a și pierdut barajul pentru Conference League.

Marius Croitoru a primit un ultimatum de la Botoșani. Are cale deschisă către FCSB?

Marius Croitoru este tot mai aproape de despărțirea de la Botoșani. În ultimile luni, Valeriu Iftime s-a declarat tot mai nemulțumit de modul cum Croitorui gestionează situația. Și antrenorul a fost mai nervos ca de obicei și, în ciuda unui joc bun al echipei, rezultatele nu au mai fost cele dorite. Cu toate acestea, patronul nu a lăsat niciodată de înțeles că s-ar despărți de un antrenor care a încântat la Botoșani. Fotbalul propus de acesta a atras atenția multor echipe mai importante, în frunte cu FCSB. Gigi Becali l-a pus pe o listă de antrenori cu care ar dori să lucreze, în viitor. Și șansa s-ar putea ivi mai repede decât se aștepta. Anunțul lui Valeriu Iftime a surprins pe toată lumea.

Eu l-am rugat ceva și el nu prea vrea să pună în aplicare ce i-am cerut. Deci eu nu l-am dat afară, el nu vrea să renunțe la niște lucruri. Până azi va trebui să îmi dea un răspuns. Dacă nu vrea, este liber să plece, dar este doar alegerea lui. L-am rugat o chestiune organizatorică, normală. Nu vă spun eu, dacă vrea, întrebați-l pe el. Eu vreau să rămână, dacă acceptă va sta la Botoșani.

Dacă nu, va pleca și rămânem prieteni. Atunci o să caut soluții, aș vrea mâine să anunț cine este antrenor, a fost declarația șefului clubului, pentru Sport Total FM

Marius Croitoru s-a declarat nemulțumit, la finalul barajului pentru Conference League. „Vreau să vorbesc cu domnul Iftime”

Botoșaniul a pierdut cu Craiova lui Reghe, iar moldovenii au ratat șansa de a merge în Europa. Imediat după partidă, antrenorul Botoșaniului lăsase de înțeles că sunt unele chestiuni care îl nemulțumesc.

A fost un an greu. Nu m-aș fi gândit că o să ies din play-off. Nu m-am gândit încă ce voi face în continuare. Voi avea o discuție cu domnul Iftime și rămâne de văzut ce se va întîmpla. Va fi un viitor campionat foarte dificil. Ne trebuie 5 sau 6 jucători pentru a juca din nou în play-off.  Sunt cele 4 echipe puternice, plus alte 6 echipe care vor trage să intre în play-off și ele.

În momentul ăsta mă gândesc doar la vacanță. O să-mi închid telefonul. Vreau să am o discutie doar cu domnul Ifitme. Dacă aș avea și eu arbitraje bune. Suntem prima echipa dezavantajată din România, a comentat Croitoru