Petrecere după înfrângere și scandal mare la FC Barcelona. Urmează amenzi record pentru „indisciplinați”

Giosanu Catinca / 09.11.2021, 23:14
Petrecere după înfrângere și scandal mare la FC Barcelona. Urmează amenzi record pentru „indisciplinați”

FC Barcelona trece printr-o situație nu tocmai plăcută. Clubul catalan a avut mai multe dezamăgiri în ultima perioadă, iar acum un nou scandal a izbucnit la Barcelona. Urmează amenzi record pentru câțiva jucători.

FC Barcelona, urmărită de probleme

FC Barcelona este afectată de înfrângerile pe care le-a suferit în ultimele săptămâni. Ronald Koeman a fost demis după partida cu Rayo Vallecano, iar în locul său a fost adus Xavi Hernandez. Acesta din urmă a fost prezentat oficial luni, când tehnicianul a subliniat principiile sale pe banca Barcelonei: “Suntem cel mai bun club din lume și vom munci cu exigență maximă. Barca nu își permite să facă meciuri nule sau să piardă. Trebuie să câștigăm toate meciurile!”.

Nici jucătorii nu s-au ridicat la nivelul așteăptărilor pe teren. Ba din contră, au dat dovadă de o mare lipsă de concentrare. O întâmplare petrecută recent scoate la iveală lipsa de implicare a fotbaliștilor.

Fotbaliștii Barcelonei, binedispuși după o înfrângere

Președintele Joan Laporta i-a prins pe patru dintre fotbaliștii de pe Camp Nou cu multă bună dispoziție, după ce echipa pierduse.

Din informațiile oferite de OnzeTV3, reiese faptul că episodul s-a petrecut după o înfrângere suferită în deplasare. Printre cei patru jucători se numără trei dintre căpitanii echipei, Sergio Busquets, Gerard Pique și Jordi Alba, cărora li s-au alăturat și tânărul Riqui Puig.

În autocarul de întoarcere pe Camp Nou, cei patru fotbaliști au fost responsabili cu buna dispoziție, în ciuda faptului că echipa pierduse, iar starea de spirit nu era deloc bună. Jucătorii în cauză nu au ținut cont de înfrângerea suferită și au început să se joace și să se distreze, spre surprinderea coechipierilor lor.

Întreaga scenă s-a petrecut sub privirile lui Enric Masip, apropiat al lui Laporta, care s-a înfuriat la auzul veștilor. Oficialul nu a putut înțelege de ce jucătorii săi au recurs la acest gest, în condițiile în care înfrângerea era una dură, care o îndepărta și mai mult pe Barcelona de fruntea clasamentului.