“Petrescu nici nu știe unde să meargă”. Balaj, anunțul momentului în legătură cu viitorul lui Dan Petrescu

Bogdan Solomon 02.06.2023, 23:23
“Petrescu nici nu știe unde să meargă”. Balaj, anunțul momentului în legătură cu viitorul lui Dan Petrescu

Președintele celor de la CFR Cluj, Cristi Balaj a făcut anunțul momentului în legătură cu situația lui Dan Petrescu. Despre acesta s-a speculat în ultima perioadă că ar fi la un pas de plecare.

Pleacă Dan Petrescu de la CFR Cluj? Cristi Balaj a oferit noi detalii

Meciul de baraj cu FCU Craiova, câștigat la limită, scor 1-0,datorită golului marcat de croatul Denis Kolinger, în minutul 97, ar putea fi ultimul pentru Dan Petrescu la cârma CFR-ului. Acesta mai are contract până în 2024, dar presa din Coreea de Sud susține că a bătut palma cu Jeonbuk Hyundai Motors, o echipă din primul eșalon.

Potrivit lui Cristi Balaj, „Bursucul” nu duce lipsă de oferte, dar discuția finală cu patronul Ioan Varga în privința viitorului său încă se lasă așteptată. Nici tehnicianul nu ar ști cu exactitate ce destinație să aleagă dacă ar lua până la urmă decizia de a pleca din Gruia.

„Dan Petrescu e antrenorul echipei CFR Cluj! Acea discuție n-a avut loc, finanțatorul a avut o zi super aglomerată. Cu Dan Petrescu am stat puțin de vorbă, era jovial, era mult schimbat în bine. Mă bucur că și-a cerut scuze (n.r. față de Gică Hagi pentru ieșirea nervoasă de la meciul cu Farul din ultima etapă a playoff-ului).

E clar că Dan Petrescu e un antrenor ofertat. Eu cred că el nu știe unde o să meargă, dacă va decide să facă o pauză de la Cluj. A mărturisit de atâtea ori că e orașul în care se simte cel mai bine. Într-un final, el se va stabili la Cluj”, a declarat, la Digi Sport, președintele formației din Gruia, care a încheiat sezonul pe poziția a treia, obținând in extremis calificarea în preliminariile Conference League.

Despre posibila instalare a lui Cristiano Bergodi: „Sunteți în eroare”

Deși pe pagina oficială de Facebook al clubului ar fi fost postată din greșeală fotografia de prezentare a lui Cristiano Bergodi ca antrenor principal, Balaj a continuat să nege cu vehemență această variantă. Dan Petrescu va avea cât de curând, potrivit spuselor sale, o discuție decisivă cu patronul, în privința sezonului viitor.

„Și soția dacă mă întreabă, dar n-am ce să zic despre Dan Petrescu! Sunteți în eroare cu posterul ăla cu Cristiano Bergodi, un antrenor liber de contract. Dan Petrescu nu l-a informat încă pe patron, vor sta de vorbă. Noi am creionat strategia pentru sezonul următor. Continuăm să urmărim o diminuare a bugetului. Urmează să vedem ce soluții vor apărea pentru anumite poziții”, a adăugat oficialul fostei campioane.

Urmăriți Playsport.ro și pe