Petrescu și Șumudică sunt în luptă aprigă. Miza este un jucător de la CFR Cluj

Gabriel Peneș 20.01.2021, 23:59
Petrescu și Șumudică sunt în luptă aprigă. Miza este un jucător de la CFR Cluj

Doi antrenori români din Turcia își doresc același lucru. Petrescu și Șumudică sunt în luptă aprigă pentru un jucător de la CFR Cluj. Mijlocașul croat, Damjan Djokovic este la mare căutare, iar cei doi tehnicieni români îi fac, pe rând, „ochi dulci”.

Petrescu și Șumudică sunt în luptă aprigă

Mijlocașul Damjan Djokovic este la mare căutare în Turcia. Petrescu și Șumudică sunt în luptă aprigă. Fiecare și l-ar dori pe jucătorul de bază de la CFR Cluj. La un moment dat, lucrurile păreau tranșate în favoarea „Bursucului”, presa vehiculând că Petrescu e aproape de obținerea semnăturii lui Djokovic pentru noua lui echipă, Kayserispor. Mai ales că sub comanda lui Super Dan, croatul și-a adăugat un nou titlul de campion în panoplie. Dar lucrurile nu sunt aproape niciodată așa de simple.

Conform digisport.ro, Marius Șumudică, proaspăt tehnician al echipei Rizespor, a declarat că și-l dorește și el pe croat. Se pare că Djokovic pare tentat în acest moment să semneze cu, mai degrabă, cu trupa lui Șumi. Bașkanii celor de la Rizespor sunt gata să le achite celor de la CFR Cluj suma de 400.000 de euro pentru un transfer imediat, În plus, pentru croat au pregătit un salariu stagional în valoare de 500.000 de euro, susțin sursele Digi Sport.

Petrescu și Șumudică sunt în luptă aprigă
Petrescu și Șumudică sunt în luptă aprigă pentru mijlocașul de la CFR Cluj, Damjan Djokovic

Miza este un jucător de la CFR Cluj

Am dat o listă de jucători când am semnat cu Rizespor, îl doresc foarte mult, dar va merge unde e oferta mai bună. Rizespor poate să asigure suma de transfer, pretențiile jucătorului. El are impresar, discută cu cele 2 cluburi. Nu voi face o luptă cu Dan Petrescu, îi doresc multă baftă dacă va alege pe Kayserispor. Dar poate pleacă vineri cu mine! Este un jucător util pe mai multe poziții, un număr 8 care mă poate ajuta. În rest, voi lua 3 jucători din Turcia pe care-i cunosc, nu sunt români.”, a declarat Șumudică la Fotbal Club, scrie digisport.ro.

Mijlocașul de 30 de ani este printre cei mai titrați fotbaliști ai clujenilor. Croatul a câștigat între 2018 și 2020, trei titluri de campion al României cu CFR, plus Supercupa în 2019. Fotbalistul este în căutarea unui contract mai bun. El a mai evoluat la CFR Cluj și în sezonul 2013 – 2014, sub formă de împrumut de la Bologna. În afara echipelor din Turcia, Djokovic este dorit și de alte cluburi, mai ales din Arabia Saudită, acolo unde ar putea câștiga un salariu impresionant. Mijlocașul croat are o cotă de piață de 1.600.000 de euro, conform transfermarkt.com.

Urmăriți Playsport.ro și pe