Petrică „Martalogul”, antrenor bombă pentru Simona Halep! Imaginile difuzate de PRO TV au devenit virale

Giosanu Catinca 17.11.2022, 19:03
Petrică „Martalogul”, antrenor bombă pentru Simona Halep! Imaginile difuzate de PRO TV au devenit virale

Imagini demențiale, devenite virale, la PRO TV. În urma acestora, cei doi actori îndrăgiți de toți românii au devenit din nou virali. Cuzin Toma, alias Firicel din Las Fierbinți, a decis să facă o schimbare radicală în viața lui. Actorul vrea să calce pe urmeze Simonei Halep. Celentano a venit în ajutorul lui și i-a dat câteva sfaturi pentru a-l ajuta să reușească să ajungă la nivelul la care este marea noastră campioană.

Discursul lui Celentano din „Las Fierbinţi”

Episodul de miercuri seară al serialului „Las Fierbinți“ a fost lider de audiență, în intervalul orar 20,28 – 21.32. Sătenii au vorbit, printre altele, despre situația prin care trece acum Simona Halep.

Celentano a mărturisit că o apreciază mult pe sportiva de la malul mării pentru felul în care se comportă atunci când se află în fața susținătorilor ei. Dubla campioană de Grand Slam are un respect considerabil față de fanii ei chiar și atunci când nu reușește să își ducă la capăt obiectivul.

”Dacă tu nu te duci cu aurul în cap, nu o să iei nici bronzul”

Firicel vrea să plece la muncă în afara țării, însă sunt câteva aspecte care îi dau bătăi de cap, spune el. El se teme că ar putea întâmpina dificultăți dacă va emigra, dar Celentano are soluția.

Actorul Adrian Văncină consideră că bunul său prieten are nevoie să învețe imnul României. Firicel va fi nevoit să îl cânte atunci când va urca pe podium.

Te duci la muncă, dar tu acolo reprezinți țara, reprezinți România. Trebuie să te duci acolo ca la o olimpiadă. Dacă tu nu te duci cu aurul în cap, nu o să iei nici bronzul. Știi imnul?! Că dacă te duci și își dă medalie acolo, trebuie să știi imnul. Te faci de râș dacă nu îl știi.”, a spus răspicat Celentano.

”Din clipa asta, tu o să fii Simona Halep și eu, Petrică Martalogul”

După lungi discuții, Celetano a ajuns la concluzia că Firicel are nevoie de un antrenor. El a hotărât să intre în rolul lui Patrick Mouratoglou, pentru a-i da indicații lui Firicel, viitoarea Simona Halep.

Mă fac antrenorul tău. Din clipa asta, tu o să fii Simona Halep și eu, Petrică Martalogul. Deci, te duci la muncă! Avem de lucrat. Te duci acolo, culegi toate căpșunile, să fii pe primul loc.

Schimbăm strategia. Nu ne mai concentrăm pe serviciul doi. Ne concentrăm pe pregătirea psihologică.”, a mai spus Celentano.

Ce sfaturi i-a dat Celentano lui Firicel

Dragul meu Simona, ca să fii o mare campioană în primul rând ai nevoie de o pregătire psihologică. Ce înseamnă asta? Să poți să suporți pe lângă tine proști. Este extrem de important. Gândește-te că și Simona pe unde pleacă ea pe la turnee, îți dai seama că se întâlnește cu o grămadă de oameni noi . Pe jumătate dintre ei îi vine să îi stângă de gât. Dar nu face asta, ea zâmbește. Adică ea e toată un zâmbet și asta vreau și de la tine Firicele. Să fii nemuritor și rece. Zâmbet, prietenie și iubește-ți aproapele! Că așa zice la Biblie.”, a concluzionat Celentano.

Episodul a fost lider de audiență!

Cu sezon nou, Las Fierbinţi a bifat aproape două milioane de telespectatori pe post. Peste 1,9 milioane de români au râs și s-au relaxat în timpul difuzării serialului. În minutul de aur, la ora 20.45, aproximativ 2,1 milioane de telespectatori urmăreau serialul de comedie.

În rândul publicului național, cu vârsta cuprinsă între 21 și 54 de ani, din categoriile ESOMAR ABCD, PRO TV avea 10.3 puncte de rating și 28,3% cotă de piață, față de locul 2 care avea 6.7 puncte de audiență și 21.5% share.