Pițurcă a vrăjit-o, a lăsat-o însărcinată, dar și fără niciun ban! Acum, își rememorează calvarul prin care a trecut, neavând nici mâncare

Iosif Pintilie 06.09.2022, 18:14

Pițurcă a vrăjit-o pe Vica Blochina când ea avea doar 19 ani. Fostul selecționer era antrenor la Universitatea Craiova în acel moment, după ce ”debutase” pe banca tehnică la Steaua București.

Relația dintre cei doi a durat 16 ani, perioadă în care Vica Blochina chiar a rămas însărcinată. Pițurcă nu a recunoscut copilul, decât atunci când a fost implicată instanța, în 2012. Mai mult, Pițurcă era deja căsătorit când a început aventura dintre el și celebra blondă.

Vica Blochina, lăsată însărcinată și în faliment de Victor Pițurcă

Vedeta TV a recunoscut, la mai bine de zece ani de la momentul despărțirii de fostul selecționer, că a trecut prin momente grele, din punct de vedere financiar. De asemenea, frumoasa blondă a recunoscut că a fost îndrăgostită peste măsură de fostul selecționer al României.

„Am avut momente foarte grele financiar. Când am fost însărcinată, eu nu am avut bani de mâncare. Am vândut mașina ca să pot să merg la spital să nasc. Nu am avut bani de chirie atunci. Am vândut tot! Din partea lui Piți nu am avut niciun ajutor.

Pe copiii mei i-aș învăța să nu aibă o relație cu un bărbat însurat. E foarte greu, trebuie să-ți asumi. Acum îmi pare rău, poate am rănit multă lume. Mi-aș cere scuze de la soția lui Piți acum.

Dacă Victor Pițurcă ar fi divorțat, m-aș fi măritat cu el. Victor a fost bărbatul pe care l-am iubit cel mai mult. A fost singura iubire a vieții mele și am fost amanta lui timp de 16 ani”, a spus Vica Blochina conform viva.ro.

Vica Blochina și fostul amant s-au împăcat

Deși a existat un scandal imens între ei, după despărțire, Vica Blochina și Victor Pițurcă s-au împăcat. Nu sunt împreună, însă cei doi au dat uitării certurilor și au început să comunice. Asta pentru că Edan, copilul lor, a crescut și a început să stea și cu tatăl său.

„Noi n-am vorbit foarte mulți ani. Noi acum am început să vorbim. Noi ani de zile n-am vorbit deloc. Copilul a crescut și a plecat la tatăl lui. De abia acum am realizat că băiatul meu e mare.

M-am îndrăgostit. A fost singurul bărbat pe care eu l-am iubit, așa cred. Poate că era momentul ăla să fiu îndrăgostită, la 18 ani. Pur și simplu m-am îndrăgostit. Nu vedeam pe nimeni altcineva decât pe el. Nu știu cum… Cred că în momentul ăla sentimentele erau din ambele direcții, pentru că altfel relația nu ar fi ținut 16 ani și nu am fi făcut noi copil pe care el nu l-a dorit oricum”, a spus Vica Blochina.

Urmăriți Playsport.ro și pe