PlaySport LIVE, în DIRECT, din Coasta de Fildeș! Invitat special este fostul jucător de la Craiova și Dinamo, Mariko Daouda!

Sorin Chiriac / 21.01.2022, 12:50
Înm această seară, la PLaySport LIVE, avem un invitat cu totul special. În direct din Coasta de Fildeș, vom depăna amintiri cu un fost jucător important din Liga 1. Ivorianul Mariko Daouda, care a a petrecut 7 ani în România, jucând pentru Universitatea Craiova, Dinamo București, CS Mioveni și FC Argeș este invitatul lui Sorin Chiriac, la PlaySport LIVE.

Trei ani la Craiova, într-o echipă cu Luțu, Pleșan și Papură

Ajuns în România în 2005, Mariko Daouda a făcut parte dintr-o echipă valoroasă a Universității Craiova, din care făceau parte Corneliu Papură, Ionuț Luțu, Ionuț Rada, ori Mihăiță Pleșan. Fostul fundaș central are povești senzaționale din perioadă petrecută la Craiova, dar și la Dinamo, acolo unde a avut parte și de episoade mai puțin plăcute.

Daouda, antrenor în Coasta de Fildeș

Retras din fotbal în 2011, ultima dată evoluând în China la LQ Lifan, Mariko Daouda s-a apucat de antrenorat în țara natală, acolo unde deocamdată antrenează în fotbalul mic. Asta nu îl impiedică însă să aibă vise mărețe. Fostul jucător din Liga 1 ne va spune care este viața sa în acest moment și ne va prezenta tinere talente pe care le-am putea importat în Liga 1.

PlaySport LIVE, astăzi de la 18:00!

Nu trebuie să ratați ediția de astăzi a emisiunii PlaySport LIVE, în care vom rememora clipe de glorie din istoria fotbalului românesc, alături de unul dintre cei mai longevivi străini care au jucat în România.

Playsport LIVE este programat în fiecare săptămână, luni, marți și vineri, de la 18:00. Emisiunea poate fi urmărită pe site-ul www.playsport.ro, pe pagina de Facebook și pe canalul nostru de YouTube: https://bit.ly/3spQ2g4.