Plecarea lui Daniel Popa din Coreea de Sud a devenit oficială. Atacantul este așteptat să semneze cu Chindia Târgoviște

Gabriel-Alexandru Ioniță 27.06.2022, 14:17
Plecarea lui Daniel Popa din Coreea de Sud a devenit oficială. Atacantul este așteptat să semneze cu Chindia Târgoviște

Daniel Popa nu a rezistat decât trei luni în Coreea de Sud, perioadă în care a jucat 9 meciuri pentru Daejeon Hana Citizen și nu a marcat nici măcar un gol. Ceea ce se știa deja de câteva zile a fost acum confirmat oficial de clubul sud-coreean, prin intermediul paginii oficiale de Facebook.

Daniel Popa s-a despărțit oficial de sud-coreeni de la Daejeon Hana Citizen

Astfel, se confirmă informația oferită în exclusivitate de PlaySport în urmă două zile. De asemenea, site-ul nostru deține informații conform cărora Daniel Popa urmează să se întoarcă la Chindia Târgoviște.

Astfel, echipa dâmbovițeană poate spune că a făcut chiar o afacere cu cedarea atacantului de 26 de ani. Chindia l-a legitimat gratis în iulie 2021, după ce îl împrumutase anterior de la Dinamo. Iar în martie l-a cedat în schimbul sumei de 100.000 de euro, așa cum a informat în exclusivitate PlaySport la acel moment. Acum, echipa din Târgoviște îl va lua înapoi pe Daniel Popa, tot liber de contract.

Mult succes! Înțelegerea dintre jucătorul Popa și Daejeon Hana Citizen s-a încheiat, din păcate. Îi dorim lui Popa toată fericirea și norocul în continuare. Mulțumim!”, au anunțat sud-coreeni pe rețelele de socializare.

Cum a ajuns fostul dinamovist în vederile asiaticilor

Pentru cele trei luni petrecute în Asia, Daniel Popa a primit în total suma de 60.000 de euro pe lună. Acum, el se pregătește de revenirea în Liga 1, competiție în care a arătat o formă foarte bună înainte de transferul în Coreea de Sud.

La scurt timp după ce a semnat cu Daejeon Hana Citizen, Daniel Popa a oferit un interviu în exclusivitate pentru PlaySport, în care a povestit cum a ajuns în vizorul clubului sud-coreean.

Mai întâi am luat legătura cu Rică Neaga. El a vorbit cu un agent din Coreea, care a urmărit peste 20 de meciuri cu mine. Au fost aproximativ 100 de jucători iar, din aceștia, eu am ieșit în evidență. Mi-a zis și agentul că m-aș potrivi stilului de fotbal din Coreea. A venit o ofertă bună pentru mine, au fost și ei de acord să plătească clauza de reziliere celor de la Chindia (n.r. – 100.000 de euro) și, într-un final, am semnat.

(n.r. Dacă a fost urmărit și de oamenii din conducerea clubului) Da, bineînțeles. El a urmărit meciurile, mai apoi a transmis celor de la Daejeon Hana Citizen. E un club foarte mare, cu mulți scouteri și, din ce-am observat, cu mulți oameni care se pricep la fotbal. Le-a plăcut de mine și au luat decizia de a mă transfera”, a povestit Daniel Popa.

Urmăriți Playsport.ro și pe