Plecarea lui Lukaku la Chelsea a stârnit furia fanilor lui Inter. Imaginea a făcut înconjurul lumii

Gabriel-Alexandru Ioniță / 10.08.2021, 21:31
Plecarea lui Lukaku la Chelsea a stârnit furia fanilor lui Inter. Imaginea a făcut înconjurul lumii

Romelu Lukaku va fi noul atacant al celor de la Chelsea. Transferul nu este încă oficial, însă cele două cluburi s-au înțeles în privința sumei de transfer. Campioana Europei le va plăti celor de la Inter Milano 115 milioane de euro în schimbul atacantului belgian în vârstă de 28 de ani. Este doar o chestiune de timp până ce Lukaku va fi anunțat oficial de formația de pe Stamford Bridge. Belgianul urmează să facă vizita medicală și să semneze cu clubul deținut de Roman Abramovich.

Lukaku se întoarce la Chelsea după 7 ani

Romelu Lukaku revine astfel la Chelsea după 7 ani. Belgianul a fost vândut de londonezi în iulie 2014 la Everton în schimbul sumei de 35 de milioane de euro. Acum, atacantul vine în mod clar cu un alt statut pe Stamford Bridge. El a făcut un sezon de vis la Inter Milano, care a câștigat primul titlu în Serie A după o pauză de 11 ani. Lukaku a fost golgheterul echipei antrenate în sezonul trecut de Antonio Conte și al doilea marcator al campionatului după Cristiano Ronaldo.

Astfel, este evident că fanilor lui Inter nu le-a căzut deloc bine plecarea lui Lukaku de pe Giuseppe Meazza. Campioana Italiei se confruntă cu probleme financiare în această vară. Chinezii care dețin clubul întâmpină unele dificultăți în afacerile lor, motiv pentru care fosta echipa a lui Cosmin Olăroiu, Jiangsu Sunning, deținută de aceeași oameni de afaceri, a intrat în faliment.

Inter Milano se află în situația de a trebui să vândă mai mulți jucători. Echipa de pe Giuseppe Meazza l-a cedat deja pe Achraf Hakimi la Paris Saint-Germain în schimbul sumei de 70 de milioane de euro, iar acum și pe Romelu Lukaku. Antonio Conte a anticipat această situație și a părăsit echipa după câștigarea titlului. El a fost înlocuit cu fostul antrenor al lui Lazio, Simone Inzaghi.

Plecarea belgianului a stârnit furia fanilor lui Inter

Fanii Interului nu au ținut cont de situația dificilă din punct de vedere financiar de la club. Ei și-au vărsat toți nervii pe Lukaku, pe care îl consideră un trădător. Suporterii au vandalizat o pictură murală a atacantului belgian din apropierea stadionului Giuseppe Meazza. Și i-au transmis un mesaj dur atacantului.

Dragă Lukaku, am așteptat de la tine un comportament mai onest și transparent. Dar, în ciuda faptului că te-am protejat ca pe un fiu, ca unul dintre noi, tu ai dovedit că ești la fel ca toți ceilalți, mergând în genunchi după bani. Îți dorim tot ce e mai bun, chiar dacă lăcomia nu plătește întotdeauna”, au scris fanii pe Facebook.