Plecarea lui Nicolae Stanciu de la Slavia Praga, confirmată și de Mihai Stoica. Managerul FCSB a anunțat suma minimă de transfer

Bădulescu Silvian 27.12.2021, 22:34
Plecarea lui Nicolae Stanciu de la Slavia Praga, confirmată și de Mihai Stoica. Managerul FCSB a anunțat suma minimă de transfer

Mihai Stoica, managerul general al celor de la FCSB, este de părere că Nicolae Stanciu va pleca, în curând, de la Slavia Praga. Internațional român are un sezon foarte bun la campioana Cehiei.

„Pleacă și nu pe bani puțini”

Oficialul vicecampioanei consideră că acesta va încasa un salariu impresionant la viitoare sa echipă, în cazul în care va alege zona Arabiei.

Stanciu pleacă și nu pleacă pe bani puțini. Depinde unde în zona Golfului, că și acolo e discutabil. În Arabia Saudită sunt mulți bani și un jucător de profilul lui Sntaciu poate să facă bani mulți. Până la urmă asta e important” a declarat MM.

Totodată, el e de părere că o mutare i-ar fi prielnică, nu doar din punct de vedere financiar. MM consideră că acesta nu are un sezon excepțional.

Nu cumva între Anderlecht și Sparta, că el de la Sparta a venit la Slavia, n-a fost și el puțin în Arabia Saudită? Și nu a prea făcut mare lucru. Profilul lui se caută, doar că nu e ușor să te impui. Stanciu face 29 de ani, încă e la apogeu. N-a avut un sezon fantastic, față de sezonul trecut când a fost excepțional” a completat acesta.

Plecarea a fost confirmată de Anamaria Prodan

Nicolae Stanciu se află la Slavia Praga din 2019. Acesta s-a impus în „primul 11” al echipei alături de care a jucat atât în grupele UEFA Champions League, cât și în fazele eliminatorii din UEFA Europa League.

Românul a fost desemnat cel mai bun străin din prima ligă a Cehiei în ultimele două sezoane și a fost desemnat și cel mai bun mijlocaș din campionat în 2020. Totuși, conform Aneimaria Prodan, acesta ar fi pe picior de plecare din Cehia.

Trecut pe la Unirea Alba Iulia și FC Vaslui, acesta a plecat de la FCSB în Belgia, la Anderlecht. De acolo, el s-a transferat la Sparta Praga, unde a stat în perioada ianuarie 2018-ianuarie 2019, ca mai apoi să ia drumul Golfului. A semnat, ulterior, cu Slavia Praga, unde o duce cel mai bine.

El a câștigat, alături de Slavia Praga, două titluri în stagiunile 2019-2020 și 2020-2021, precum și Cupa Cehiei în 2021. În total, el a apărat culorile echipei pe care o reprezintă în 111 meciuri în toate competițiile, reușind să marcheze 25 de goluri și să ofere 30 de pase decisive.

În această stagiune, echipe se situează pe locul întâi în campionat, cu 48 de puncte acumulate în 19 etape. Contrar opiniei lui Mihai Stoica, Stanciu are cifre foarte bune în cele 27 de partide, marcând șase goluri și oferind opt pase decisive.

Urmăriți Playsport.ro și pe